Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lastele mõeldud Sonic hambahari koos aplikatsiooni ja Bitvae K7S peade komplektiga (roosa)

Lastele mõeldud Sonic hambahari koos aplikatsiooni ja Bitvae K7S peade komplektiga (roosa)
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Bitvae
Kauba ID: 1462738
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laste sonic hambahari koos aplikatsiooni ja kinnitustega Bitvae K7S (roosa)

Kas soovite hoolitseda oma laste terve naeratuse eest? Kas otsite neile sobivat hambaharja? Bitvae BVK7S on suurepärane valik! Kolme erineva režiimiga saate seda kohandada vastavalt oma lapse vanusele, muutes selle sobivaks nii väikelastele kui ka teismelistele. Lisaks muudab spetsiaalne rakendus kogu suuhügieeni protsessi nauditavamaks ja muudab selle lõbusaks! Bitvae abil on teie lapsel alati hoolitsetud ja terved hambad.

BITVAE/K7S-roosa/10

Erinevad töörežiimid

Bitvae sonic hambahari võib töötada 3 erinevas režiimis ja selle vibratsiooni sagedus on 40800 minutis. Gum Care'i kasutatakse õrnaks stimulatsiooniks, mis tähendab, et see võib parandada igemete vereringet. Kui teie lapsel on väga tundlikud hambad, valige säte Soft (sobib ideaalselt ka üle 6-aastastele lastele). 9–12-aastastele lastele on pehme režiim parim valik. Kõik see tähendab, et Bitvae hambahari võib olla teie lapsega kaasas varasest lapsepõlvest kuni noorukieani, peate lihtsalt selle harjaotsikuid regulaarselt vahetama.

BITVAE/K7S-roosa/2

Laste hammaste kaitsmine

Bitvae hambahari hoolitseb mitte ainult teie lapse hammaste puhtuse, vaid ka tema ohutuse eest. See on varustatud spetsiaalse anduriga, mis tuvastab, kui pesete hambaid liiga sageli. See hoiab ära liigse surve ja hambaemaili kahjustamise. Lisaks hoolitseb see igakülgselt suuhügieeni eest, eemaldades 7 korda rohkem hambakattu kui tavaline hambahari.

BITVAE/K7S-roosa/5

Kasutusmugavus

Kas teie laps vihkab hammaste pesemist? See võib muutuda koos Bitvae BVK7S tulekuga, kuna see hambahari on loodud mugavust silmas pidades. See on IPX7 veekindel, mis tähendab, et teie laps saab seda turvaliselt kasutada isegi duši all! Lisaks on selle harjased väga pehmed ja 2-minutiline taimer tagab piisava harjamisaja. Veelgi enam, pärast täislaadimist saate seda kasutada kuni 60 päeva!

BITVAE/K7S-roosa/3

Spetsiaalne rakendus

Spetsiaalse aplikatsiooni abil on hammaste pesemine veelgi lõbusam! Spetsiaalsed mängud aitavad õpetada õiget hambapesu ning teenitud boonused julgustavad last süsteemsem olema. Veelgi enam, hambahari saab hõlpsasti Bluetoothi kaudu rakendusega ühenduse luua, nii et saate lugeda aruandeid, katkiseid kirjeid ning kohandada ka seadme töörežiimi. Laadige rakendus oma nutitelefoni alla ja avastage uusi võimalusi!

BITVE/K7S-roosa/6

Pikk tööaeg

Bitvae sonic hambaharja eristab selle pikk kasutusiga. See võib kesta kuni 100 päeva, mis tähendab, et peate seda laadima vaid 3 korda aastas! Tänu sellele saate selle kaasa võtta pikale reisile ja mitte muretseda, et teie laps ei pööra enam tähelepanu suuhügieenile.

BITVAE/K7S-roosa/7

Kaasas

  • Sonic hambahari
  • Nõuannete komplekt
Tootja Lahing
Mudel K7S sinine
Töötunnid kuni 100 päeva
Töörežiimid Igemehooldus, pehme ja õrn
Veekindel IPX7
Ühenduvus Bluetooth
Värv Roosa
Tööaeg kuni 60 päeva
ILM 40800/min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles