Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laste nutikell Havit KW11 (roosa)

Laste nutikell Havit KW11 (roosa)
Pole laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Havit
Kauba ID: 1467593
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laste nutikell Havit KW11 (roosa).

Kas otsite viisi, kuidas hoida oma lapsega ühendust, hoides teda turvaliselt? Avastage lastele mõeldud nutikell Havit KW11, mis pakub lisaks esmaklassilisele 4G-videoühendusele ka asukoha jälgimist GPS-i, Wi-Fi ja LBS-i kaudu. Kuid see pole veel kõik! Teie lapsele meeldivad 7 sisseehitatud minimängu ja teile meeldivad täiustatud turvafunktsioonid, nagu kõne salvestamine ja tundmatute kõnede tagasilükkamine. Lisaks juhite kõike intuitiivsest nutitelefonirakendusest ja hädaolukordades saab teie laps alati SOS-nuppu vajutada. Investeeri meelerahu.

12Havit/KW11-Pink/1

Kvaliteetsed videokõned

Nutikell Havit KW11 pakub HD-kvaliteediga 4G-videokõnesid, mis on ideaalne vahend laste ja vanemate läheduses hoidmiseks, olenemata vahemaast. Nüüd ei kuule teie laps teid mitte ainult, vaid näeb ka teid rääkimas. See on suurepärane võimalus olla alati oma lapse kõrval, kui ta seda vajab.

12Havit/KW11-Pink/4

Iseseisvuse algus kontrolli all

Teie lapse turvalisus on prioriteet. LBS GPS-i ja Wi-Fi funktsioonidega Havit KW11 nutikell võimaldab teil jälgida oma lapse asukohta reaalajas. See on hindamatu funktsioon vanematele, kes tahavad teada, kus nende beebi on, kuid samal ajal soovivad anda neile ruumi ja iseseisvust.

12Havit/KW11-Pink/10

Täiustatud turvafunktsioonid

Kõige väiksemate jaoks on olemas häälesalvestuse funktsioon – nüüd saate oma beebiga reaalajas ühendust pidada. KW11 pakub ka võimalust ignoreerida tundmatutelt numbritelt saabuvaid kõnesid, suurendades turvalisust ja võimaldades teil kontrollida, kes saavad teie lapsega suhelda. Nii saavad vanemad olla kindlad, et nende lapsed on soovimatute kõnede eest kaitstud.

12Havit/KW11-Pink/7

Põhjalik juhtimine nutitelefonist

Kõiki nutikella funktsioone juhitakse spetsiaalse rakenduse kaudu. See võimaldab teil hõlpsalt ja kiiresti hallata sätteid, nagu asukoha jälgimine või usaldusväärsete numbrite loend. Nii olete alati kursis. Rakenduses saate vaadata ka oma postituste ja tegevuste ajalugu.

12Havit/KW11-Pink/2

SOS-funktsioon maksimaalseks kaitseks

Hädaolukordades saab teie laps SOS-nuppu all hoides teiega kiiresti ja lihtsalt ühendust võtta. Häire aktiveerimine saadab hooldajale automaatselt teate, suurendades veelgi teie lapse turvalisust. See pole mitte ainult praktiline lahendus, vaid ka rahu ja kindlustunne vanematele.

12Havit/KW11-Pink/3

Ideaalne aktiivsetele lastele

Kas teie laps armastab lõbu ja seiklusi? Nutikell Havit KW11 on midagi enamat kui tavaline käekell. See pakub 7 minimängu, mis aitavad teie lapsel vabal ajal meelelahutust pakkuda. Mis siis, kui lõbu koliks õue? Pole probleemi! IP67 veekindlusega kell on vastupidav vihmale ja juhuslikele pritsmetele, seega ei pea te seadme pärast muretsema. See on ideaalne valik väikestele avastajatele ja nende vanematele, kes hindavad vastupidavust ja funktsionaalsust.

12Havit/KW11-Pink/5

Läbimõeldud disain

Nutikell Havit KW11 on loodud igapäevast mugavust ja mugavust silmas pidades. 1,4-tollise ekraani suuruse ja 240x240 pikslise eraldusvõimega garanteerib see pildi loetavuse ja selguse, mis on videokõnede ajal ülimalt oluline. Lisaks saab teie laps tänu 680 mAh akule kasutada kella terve päeva ilma sagedase laadimiseta. Vanemate jaoks on see täiendav mugavus ning lastele tähendab see rohkem aega mängimiseks ja maailma avastamiseks.

12Havit/KW11-Pink/11

Kaasas

  • Nutikas käekell
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Havit
Mudel KV11
Värv Roosa
Andur ACP3603
Laadimisvool 5V
Töötemperatuur -20 ℃ - 60 ℃
Võrgu tugi 2G GSM, 3G WCDM, 4G TDD/FDD-LTE
Ekraani resolutsioon 240 × 240
Veekindel IP67
Ekraani suurus 1,4 tolli
Aku mahutavus 680 mAh
Omadused
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles