Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lanberg SP1-05F-0300-BK toitepikendus 3 m 5 vahelduvvoolu pistikupesa(d) Sisemust

Lanberg SP1-05F-0300-BK toitepikendus 3 m 5 vahelduvvoolu pistikupesa(d) Sisemust
Pole laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid Lanberg
Kauba ID: 1895651
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Varistoriga liigpinge toiteriba
Lanberg SP1-05F-0300-BK

Avastage oma elektroonikaseadmete uus põlvkond kaitset Lanbergi SP1-05F-0300-BK liigpingejuhtme abil. Täiustatud kaitsetehnoloogiatega varustatud esmaklassiline 3-meetrise kaabliga vooluriba pakub tõhusat kaitset kõikidele ühendatud elektriseadmetele. 10 A kaitsme, kolme varistoriga, mille koguenergia neeldumine on 555 J, on Lanbergi riba ideaalne lahendus kõigile, kes hindavad ohutust ja töökindlust. Tagage kõrge liigpingekaitse tormide või elektrivõrgu häirete eest, vältides rikkeid oma kodus, kontoris või töökojas.

5 pistikupesa 10 A kaitsmega
Lanberg SP1-05F-0300-BK vooluriba kasutab 10 A automaatset kaitsme maksimaalse koormusega 2500 vatti ja ülikiire reageerimisajaga vaid 10 nanosekundit. See lühisevastane funktsioon garanteerib kohese reageerimise ohtlikele voolu muutustele, kaitstes teie seadmeid ja elektrivõrku võimalike kahjustuste eest. Muude funktsioonide hulgas on toiteribal valgustatud turvalüliti, viis maandatud pistikupesa ja sisseehitatud voolutee kaitsekatted. LED-tuli teavitab kasutajat kaitse hetkeseisust, mis on praktiline lisand, mis suurendab Lanbergi vooluriba funktsionaalsust.

Varistoriga liigpingekaitse riba
Ülepingevastase vooluriba valimisel tasub pöörata tähelepanu sellele, kas see on varustatud mehhanismidega, mis tõhusalt nivelleerivad liigpingeid. Iga varistoriga liigpinge riba on kõrgema kaitseastmega kui tavaline pikendusjuhe, kuid Lanberg SP-1 filterriba reageerib pinge hüpetele keskmisest paremini. Lanberg SP1-05F-0300-BK liigpingeriba täiustatud liigpingekaitse funktsioonid on kolme varistori tulemus, mille kombineeritud energia neeldumine on 555 J. Selle tulemusel kaitseb SP1 liigpinge riba tõhusalt ohtlike pingepiiskade eest võrgus, kaitstes mitte ühte, vaid kõiki kolme liini (GN, GL, NL).

Mitme funktsiooniga liigpingekaitse riba
Lisaks kõrgekvaliteedilisele liigpinge- ja lühisekaitsele pakub Lanberg SP1-05F-0300-BK toitejuhe ka mitmeid praktilisi mugavusi, mis sobivad erinevate rakendustega. Pistikupesade lastekindlus on turustandard, mis pakub täiendavat turvalisust kõige noorematele kasutajatele. Integreeritud kinnitusavad võimaldavad riba hõlpsasti paigaldada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt seinale või mööblile. Lisaks võimaldab riba läbimõeldud disain mugavalt ümber kerida kasutamata kaablit ning mugavalt ühendada toiteallikad ja muud seadmed, vältides sassis juhtmeid.

Mida annab liigpinge toitejuhe?
Lanbergi SP1-05F-0300-BK liigpingekaitseriba ostmine on parim investeering teie tundlike elektroonikaseadmete kaitsmisse. Lauaarvutid, serverid, televiisorid, hi-fi-heliseadmed ja muud sarnased seadmed on pingekõikumistest tulenevate kahjustuste suhtes eriti tundlikud. Lanberg SP-1 liigpingekaitseribaga saate nautida turvalisust ja meelerahu, teades, et teie väärtuslikud seadmed on kaitstud ettenägematute sündmuste eest elektrivõrgus ja näiteks laadimise ajal tekkivate lühiste eest. Leiate laias valikus tooteid erineva kaablipikkuse, pistikupesade arvu ja muude parameetritega.Lanberg SP1-05F-0300-BK. Kaabli pikkus: 3 m, Toetatud paigutus: Siseruumides, Vahelduvvoolu pistikupesade tüübid: Tüüp F. Vahelduvvoolu pistikupesade kogus: 5 vahelduvvoolu pistikupesa(t). Maksimaalne sisendvõimsus: 2500 W, Maksimaalne vool: 10 A, Toitekaitse omadused: Ülepingekaitse. Kaasatud toodete arv: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles