Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lampa kempingowa UV Superfire T15, 350lm, USB

Lampa kempingowa UV Superfire T15, 350lm, USB
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455696
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Matkalatern Supfire T15

Väike ja mugav matkataskulamp Supfire T15 sobib mitmeks kasutuseks – nii kodus kui õues. 5 valgustusrežiimi abil saate seda kohandada vastavalt oma praegustele vajadustele. Ultraviolettvalgus muudab selle praktilise seadme teie usaldusväärseks liitlaseks võitluses sääskede vastu. Umbes 300-minutiline tööaeg ja alusesse sisseehitatud magnetid on selle ainulaadse lambi lisaeelisteks.

See võib särada täpselt nii, nagu soovite.

Seade helendab mitmel viisil ja pakub kuni 5 töörežiimi. See sobib ideaalselt taskulambiks tänu esitulele, mille tööulatus on kuni 320 m. Pakub kõrget, madalat või stroobvalgustust. T15 toodab ka sujuvat küljevalgust. See omakorda võib olla tugev või nõrk. Kõik see muudab valguse kohandamise vastavalt teie ootustele lihtsaks.

Võimas aku – lihtne laadimine

Taskulambil on sisseehitatud 18650 aku, mis tagab ühe laadimisega kuni 300 minutit tööd. Kuidas oma seadet laadida? See on lihtne – lihtsalt ühendage see tavalise USB-kaabli abil toiteallikaga. Laadimisolekust teavitab teid indikaatori värv: punane tähendab, et lamp laeb ja sinine tähendab, et see on täielikult laetud.

Sinu salarelv sääskede vastu

Seade on varustatud UV-lambiga tõhusaks sääsetõrjeks. Valgus meelitab ligi putukaid, kes siis elektrivõrguga kokku puutudes hukkuvad. Nagu näete, pole Supfire T15 ainult taskulamp – see on ka teie salarelv võitluses tüütute putukate vastu! Kindlasti hindate selle funktsioone pikkadel suveõhtutel, mil sääsed tungivalt ründavad.

Äärmiselt lihtne kasutada

Vaid 281 g kaaluv taskulamp on äärmiselt kompaktne ja mugav. Saate seda hõlpsasti kasutada kõikjal, kus seda vajate. Seda soodustavad sellised disainielemendid nagu spetsiaalne konks, mis võimaldab selle õigesse kohta riputada. Lisaks võimaldavad taskulambi põhjas olevad magnetelemendid selle kindlale pinnale kindlalt asetada.

Saate seda kasutada paljudes olukordades

Seadme arvukad eelised võimaldavad seda edukalt kasutada erinevates olukordades. See tuleb kasuks näiteks valgusallikana matkal, praktilise lugemislambi, käepärase taskulambi ja tõhusa putukatõrjevahendina suveõhtutel rõdul, lõkke ääres või veekogu ääres. Sina otsustad, kuidas T15 kasutad!

Bränd Supilõke
Mudel T15
Valgusallikas VEL
Heledus kuni 500lm
Hinnatud jõud 5 W
ettevalmistusaeg 4-8 tundi
Materjal PC+ABS
Kaal 281 g
Suurus 135x72x72 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles