Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame võrgukaabli pikendus CAT7 Vention ICBBJ RJ45 Ethernet 10Gbps 5m must

Lame võrgukaabli pikendus CAT7 Vention ICBBJ RJ45 Ethernet 10Gbps 5m must
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806074
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention ICBBJ 7. kategooria lame võrgukaabli pikenduskaabel 5 m must

Kaasaegne digitaaltehnoloogia ei nõua mitte ainult täiustatud seadmeid, vaid ka sobivaid tööriistu ja tarvikuid, mis aitavad teil selle potentsiaali täielikult ära kasutada. Ventioni võrgukaabli pikendusmudel ICBBJ on toode, mis ühendab töökvaliteedi ja tõhususe. See on vastus nende kasutajate vajadustele, kes soovivad igapäevakasutuses kindlust ja usaldusväärsust.

Kõrge läbilaskevõime kuni 10 Gbps

10 Gbps andmeedastusvõimsusega Vention ICBBJ laiendus tagab sujuva ja kiire töö. See edastuskiirus on ideaalne neile, kes vajavad stabiilset ühendust suurte failide edastamisel, kõrge eraldusvõimega voogesituse või muude suurt edastusvõimsust nõudvate tegevuste jaoks. Tänu sellele pikendusjuhtmele ei pea te muretsema töö viivituste või katkestuste pärast.

Mitmekülgne RJ45 liides

ICBBJ mudel on varustatud universaalse RJ45 liidesega, mis muudab selle ühilduvaks paljude seadmetega. Olenemata sellest, kas soovite ühendada arvuti, sülearvuti, ruuteri või kommutaatori, tagab see pikenduskaabel usaldusväärse ja vastupidava ühenduse. Tänu sellele lahendusele võite olla kindel, et üks toode vastab paljudele teie vajadustele.

Lame disain kasutusmugavuseks

Ventioni laiendi spetsiifiline lame disain mitte ainult ei lisa esteetilist välimust, vaid hõlbustab ka selle paigaldamist ja korraldamist. See kuju võimaldab juhtida kaablit diskreetselt mööda põrandat, seina või vaiba all, minimeerides sasipundumise ja segaduse ohtu. 5 m pikkusega pikendusjuhe on praktiline lahendus, mis pakub paindlikkust teie töö- või meelelahutusjaama seadistamisel.

Tootja Vention
Mudel ICBBJ
Pikkus 5 m
Mahutavus 10 Gbps
Liides RJ45
Ühilduvus Arvuti, sülearvuti, ruuter, lüliti, ADSL jne.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles