Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame võrgukaabel UTP Cat.6 Vention IBABG RJ45 Ethernet 1000Mbps 1,5m must

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1805995
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBABG Cat.6 UTP lame võrgukaabel 1,5 m must

Digitaalse suhtluse maailmas on ühenduse kvaliteet tõhusa ja stabiilse toimimise võtmeks. Võrgukaabli õige valik on ülioluline. Esitleme Vention IBABG mudelkaablit – töökindluse ja funktsionaalsuse kombinatsiooni. Sellega jõuab teie võrguühendus uuele tasemele. Siin on selle peamised omadused.

Rakenduste mitmekülgsus

Vention IBABG võrgukaabel loodi mitmesuguseid rakendusi silmas pidades. Selle ühilduvus arvutite, sülearvutite, ruuterite, lülitite ja IBABG-ga muudab selle asendamatuks mitte ainult kontorites ja internetikohvikutes, vaid ka mugavalt kodus. Selle abil saate võrguga ühenduse luua kõikjal ja igas olukorras.

Lame disain

Cat.6 UTP-kaabli ainulaadne lame konstruktsioon pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline. See võimaldab kaablite lihtsat paigaldamist ja korraldamist piiratud ruumiga kohtadesse. Lisaks tagab selle kategooria kaablid suure läbilaskevõime ja usaldusväärse andmeedastuse, muutes selle ideaalseks ka nõudlikumate rakenduste jaoks.

Vastupidavus ja töökindlus

PVC materjalist valmistatud Vention IBABG kaabel pole mitte ainult painduv, vaid ennekõike vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja hõõrdumisele. Klassikaline must värv sulandub ka igasse interjööri ega tõmba tähelepanu, võimaldades diskreetset kaabeldust.

Läbimõeldud ehitus

1,5 m pikkune kaabel sobib suurepäraselt enamiku rakenduste jaoks, pakkudes õiget pikkust ilma tarbetu sassi keeramise või ruumi segamiseta. Valides Ventioni mudeli IBABG, saate kindluse töökindla ja stabiilse töö kohta mis tahes tingimustes.

Tootja Vention
Mudel IBABG
Pikkus 1,5 m
Värv Must
Ühilduvus Arvutid, sülearvutid, ruuterid, lülitid, ADSL jne.
Materjal PVC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles