Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame võrgukaabel UTP Cat.6 Vention IBABF RJ45 Ethernet, 1000Mbps 1m must

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1805994
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBABF Cat.6 UTP lame võrgukaabel 1m must

Digitaalse suhtluse maailmas on ühenduse kvaliteet tõhusa ja stabiilse töötulemuse võtmeks. Võrgukaabli õige valik on selle jaoks ülioluline. Esitleme Vention IBABF mudelkaablit — töökindluse ja funktsionaalsuse kombinatsiooni. Sellega jõuab teie võrguühendus uuele tasemele. Siin on selle peamised omadused.

Rakenduste mitmekülgsus

Vention IBABF võrgukaabel on loodud erinevaid rakendusi silmas pidades. Selle ühilduvus arvutite, sülearvutite, ruuterite, lülitite ja IBABF-iga tagab, et see on asendamatu mitte ainult kontorites või internetikohvikutes, vaid ka kodus. Selle abil saate võrguga ühenduse luua kõikjal ja igas olukorras.

Lame disain

Cat.6 UTP-kaabli ainulaadne lame disain pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline. See hõlbustab kaablite lihtsat paigaldamist ja korraldamist piiratud ruumiga kohtades. Lisaks tagab selle kategooria kaablid suure läbilaskevõime ja usaldusväärse andmeedastuse, muutes selle ideaalseks ka nõudlikumate rakenduste jaoks.

Vastupidavus ja töökindlus

PVC materjalist valmistatud Vention IBABF kaabel pole mitte ainult painduv, vaid ennekõike vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja kulumisele. Selle klassikaline must värv sobib ka igasse interjööri ega tõmba tähelepanu, võimaldades diskreetset kaabeldust.

Läbimõeldud disain

1 m pikkune kaabel sobib suurepäraselt enamiku rakenduste jaoks, pakkudes õiget pikkust ilma tarbetu sassi keeramise või segaduseta. Ventioni IBABF mudeli valimine tagab usaldusväärse ja stabiilse jõudluse mis tahes tingimustes.

Tootja Vention
Mudel IBABF
Pikkus 1 m
Värv Must
Ühilduvus Arvutid, sülearvutid, ruuterid, lülitid, ADSL jne.
Materjal PVC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles