Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame võrgukaabel UTP CAT6 Vention IBJBU RJ45 Ethernet 1000Mbps 35m must

Lame võrgukaabel UTP CAT6 Vention IBJBU RJ45 Ethernet 1000Mbps 35m must
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806069
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBJBU Cat.6 UTP lame võrgukaabel 35m must

Kuna tehnoloogiast saab meie elus igapäevane kaaslane, on õige varustuse valik võtmetähtsusega. Esitleme Vention IBJBU võrgukaablit, mis on loodud vastama kõige tipptasemel seadmete nõudmistele. Selle peamised omadused tagavad mitte ainult töökindluse, vaid ka rakenduste mitmekülgsuse.

Vention/IBJBU/6

Suure jõudlusega andmeedastus

Andmete edastamise võimalusega 1000 Mbps pakub Vention IBJBU kaabel erakordselt stabiilset ja kiiret ühendust. See tähendab, et isegi suurte failide edastamisel, kõrglahutusega sisu voogedastamisel või võrgus mängimise ajal võib kasutaja loota toimivuse järjepidevusele ja järjepidevusele. Selline tõhususe tase on tõepoolest vajalik praegusel ajal, mil sõltume ühenduse sujuvusest ja kvaliteedist.

Vention/IBJBU/7

Universaalne RJ45 liides

RJ45 liides, millega IBJBU mudel on varustatud, tagab kasutuse mitmekülgsuse. Tänu sellele ühildub kaabel paljude seadmetega, nagu arvutid, sülearvutid, ruuterid, lülitid, televiisorid, nutikastid ja printerid. See tähendab, et olenemata vajadustest on see kaabel õige valik, mis on kohandatud teie seadmetele.

Vention/IBJBU/3

Stiilne disain

IBJBU võrgukaablit iseloomustab elegantne disain, mille paksus on vaid 1,6 mm. See mitte ainult ei näe esteetiline välja igas interjööris, vaid hõlbustab ka kaablite haldamist ja minimeerib sassi sattumise ohtu. 35-meetrise pikkusega võrgukaabel sobib suurepäraselt suurematesse ruumidesse, pakkudes seadmete paigutamisel paindlikkust. Valides Ventioni IBJBU mudeli, valite töökindluse ja funktsionaalsuse ühes tootes.

Vention/IBJBU/8
Tootja Vention
Mudel IBJBU
Pikkus 35 m
Materjal PVC
Liides RJ45
Andmeedastus 1000 Mbps
Kaabli paksus 1,6 mm
Ühilduvus Arvutid, sülearvutid, ruuterid, lülitid, telerid, nutiboksid, printerid jne.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles