Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame UTP Cat.6 võrgukaabli õhutus IBABH Ethernet 1000Mbps 2m must

  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1805996
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention IBABH Cat.6 UTP lame võrgukaabel 2m must

Digitaalse suhtluse maailmas on ühenduse kvaliteet tõhusa ja stabiilse töö võtmeks. Võrgukaabli õige valik on oluline. Tutvustame Vention IBABH mudelkaablit – töökindluse ja funktsionaalsuse kombinatsiooni. Sellega jõuab teie võrguühendus uuele tasemele. Siin on selle peamised omadused.

Rakenduste mitmekülgsus

Vention IBABH võrgukaabel on mõeldud mitmesuguste rakenduste jaoks. Selle ühilduvus arvutite, sülearvutite, ruuterite, lülitite ja IBABH-ga muudab selle asendamatuks mitte ainult kontorites ja internetikohvikutes, vaid ka mugavalt teie kodus. Selle abil saate võrguga ühenduse luua igas kohas ja olukorras.

Lame disain

Cat.6 UTP-kaabli ainulaadne lame konstruktsioon pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka praktiline. See võimaldab kaablite lihtsat paigaldamist ja korraldamist piiratud ruumiga kohtades. Lisaks tagab selle kategooria kaablid suure ribalaiuse ja usaldusväärse andmeedastuse, mis muudab selle ideaalseks ka nõudlikumate rakenduste jaoks.

Vastupidavus ja töökindlus

PVC-materjalist valmistatud Vention IBABH kaabel pole mitte ainult painduv, vaid, mis kõige tähtsam, vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja kulumisele. Klassikaline must värv sobib ka igasse interjööri ega tõmba tähelepanu, võimaldades diskreetset kaablite vedamist.

Läbimõeldud disain

2 m pikkune kaabel sobib suurepäraselt enamiku rakenduste jaoks, pakkudes õiget pikkust ilma tarbetu sassi keeramise või ruumi segamiseta. Valides Ventioni mudeli IBABH, on kindel ja stabiilne töö mis tahes tingimustes.

Tootja Vention
Mudel IBABH
Pikkus 2 m
Värv Must
Ühilduvus Arvutid, sülearvutid, ruuterid, lülitid, ADSL jne.
Materjal PVC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles