Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame HDMI-kaabli tuulutusava VAA-B02-L500 5m 4K 60Hz (must)

Lame HDMI-kaabli tuulutusava VAA-B02-L500 5m 4K 60Hz (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806197
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI 2.0 lame must kaabel 5m

Vention kaubamärgi HDMI-kaabel, mudel VAA-B02-L500, on loodud pikaajaliseks vastupidavaks ja igapäevaseks kasutamiseks vastupidavaks. Selle lame konstruktsioon muudab selle tavaliste kaablitega võrreldes vastupidavamaks paindumisele ja venitamisele. PVC-kate pakub täiendavat kaitset mehaaniliste kahjustuste eest, tagades kaabli pika kasutusea.

Universaalne rakendus

Tänu oma mitmekülgsele disainile sobib Vention VAA-B02-L500 HDMI-kaabel suurepäraselt erinevatel stsenaariumidel. Seda saab ühest otsast ühendada sülearvutite või mängukonsoolidega ning teisest otsast telerite, LCD-kuvarite või projektoritega. See muudab selle ideaalseks lahenduseks neile, kes otsivad erinevatele vajadustele ja rakendustele vastavat kaablit.

3D-efektide tugi

Kaasaegne tehnoloogia areneb pidevalt ja Ventioni HDMI-kaabel käib ajaga kaasas. See toetab 3D-efekte, võimaldades kasutajatel nautida sügavust ja realistlikkust kolmes mõõtmes. Selle kaabli abil saate vaadata filme, mängida mänge ja tarbida muud 3D-kvaliteediga multimeediumisisu.

Kõrgresolutsiooniga

Pildikvaliteet on HDMI-kaabli valimisel peamine kriteerium. Vention VAA-B02-L500 mudel pakub 4K eraldusvõimet 60 Hz juures. See mitte ainult ei anna teravamaid ja üksikasjalikumaid pilte, vaid tagab ka sujuvama visuaali, mis on eriti oluline dünaamiliste stseenide või intensiivse mängu ajal.

Bränd Vention
Mudel VAA-B02-L500
Värv Must
Pikkus 5 m
Liides HDMI 2.0
Resolutsioon 4K @ 60Hz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles