Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lame HDMI-kaabli tuulutusava VAA-B02-L300 3m 4K 60Hz (must)

Lame HDMI-kaabli tuulutusava VAA-B02-L300 3m 4K 60Hz (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806196
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI 2.0 lame must kaabel 3m

Vention VAA-B02-L300 HDMI-kaabel on mõeldud vastupidavaks ja igapäevaseks kasutamiseks vastupidavaks. Selle lame konstruktsioon muudab selle painde- ja venituskindlamaks kui tavakaablid. PVC-kate kaitseb seda veelgi mehaaniliste kahjustuste eest, tagades kasutajatele, et kaabel kestab kaua.

Rakenduse mitmekülgsus

Tänu oma mitmekülgsele disainile sobib Vention VAA-B02-L300 HDMI-kaabel suurepäraselt erinevate stsenaariumide puhul. Seda saab ühendada ühest otsast sülearvutite või mängukonsoolidega ning teisest otsast telerite, LCD-kuvarite või projektoritega. See muudab selle ideaalseks lahenduseks inimestele, kes otsivad erinevatele vajadustele ja rakendustele vastavat kaablit.

3D-efektide tugi

Kaasaegne tehnoloogia areneb pidevalt ja Ventioni HDMI-kaabel hoiab sammu. See toetab 3D-efekte, võimaldades kasutajatel nautida sügavust ja realistlikkust kolmes mõõtmes. Selle kaabli abil saate vaadata filme, mängida mänge ja kogeda muud 3D-kvaliteediga multimeediumisisu.

Kõrgresolutsiooniga

Pildikvaliteet on HDMI-kaabli valimisel peamine kriteerium. Vention VAA-B02-L300 mudel pakub 4K eraldusvõimet 60 Hz juures. See muudab pildi mitte ainult teravamaks ja detailsemaks, vaid ka sujuvamaks, mis on eriti oluline dünaamiliste stseenide või intensiivse mängu vaatamisel.

Bränd Vention
Mudel VAA-B02-L300
Värv Must
Pikkus 3 m
Liides HDMI 2.0
Resolutsioon 4K @ 60Hz

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles