Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lamax LAMAXX72 action-spordikaamera 16 MP 4K Ultra HD Wi-Fi 65 g

  • 161.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 54 €
Kaubamärgid Lamax
Kauba ID: 1877486
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Jagage oma maailma 4K-s
Kas otsite oma järgmise seikluse jaoks märulikaamerat? LAMAX X7.2 ei valmista pettumust oma silmapaistva 4K videoga 30 kaadrit sekundis, MAXsmoothi stabiliseerimise ja veealuste võimetega. Salvestage oma sportlikud trikid, järgmine reis või sõpradega veedetud aeg. Võrreldes eelmise põlvkonnaga oleme videot igati täiustanud, et saaksite igas kaadris rohkem detaile, tõepärasemaid värve ja maksimaalset kvaliteeti.

4K stabiliseerimine, mis tõesti töötab
LAMAX X7.2 pildistab tõelist 4K eraldusvõimet kiirusega 30 kaadrit sekundis. Mida see tähendab? Täiuslikud detailid ja kvaliteetne video. Meie uusim MAXsmoothi stabilisaator silub värisevad kaadrid, andes tõeliselt muljetavaldavad tulemused. Kas soovite teha hämmastavaid aegluubis võtteid? - Aeglustage oma videot 2x Full HD-s ja isegi 4x HD-s ning see jääb endiselt täiesti sujuv.

Üks kaamera kõigi teie kogemuste jaoks
Kõik spordialad, kõik elamused, aastaringselt. LAMAX X7.2 saadab teid igal seiklusel. Tugev šassii koos meie stiilse LAMAXi disainiga püsib teiega iga hullumeelse seikluse ajal kursis. Torka kaamera ümbrisesse ja sukeldu 40 meetrini või kinnita see kiivri külge ning näita oma nikerdamisoskusi. Kiire WiFi abil saate oma filmitud materjali lohistada, kui suundute suusaliftile tagasi.

Kontrolli võtma
Kõik, mida pildistate, on heledal 2-tollisel ekraanil hõlpsasti nähtav. Oleme aja säästmiseks kujundanud nuppude juhtnupud, kuna kõik funktsioonid on vaid mõne kliki kaugusel. Timelapse, pikk säritus, aegluubis – need funktsioonid viivad teie loovuse uuele tasemele. LAMAX X7.2-l on nüüd sisend välise mikrofoni jaoks, et saaksite hakata ise sisu looma.Lamax LAMAXX72. HD tüüp: 4K Ultra HD, Maksimaalne video eraldusvõime: 3840 x 2160 pikslit, Maksimaalne kaadrisagedus: 120 kaadrit sekundis. Kokku megapikslid: 16 MP. Ekraan: TFT, Ekraani diagonaal: 5,08 cm (2"). Salvestusmeedia: Mälukaart, Ühilduvad mälukaardid: MicroSD (TransFlash), Maksimaalne mälukaardi suurus: 128 GB. USB-pistiku tüüp: Micro-USB B

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles