Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Õlakott PGYTECH OneMo Sling 11L (ruumi must)

Õlakott PGYTECH OneMo Sling 11L (ruumi must)
Laos
  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid PGYTECH
Kauba ID: 1533302
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PGYTECH OneMo Sling 11L õlakott (must)

PGYTECH kaamerakott on asendamatu töövahend igale fotograafiahuvilisele. 11-liitrise mahuga see mahutab kõik teie fototehnika olulised elemendid. See on valmistatud veekindlast materjalist, nii et sa ei pea vihmas või keerulistes ilmastikutingimustes pildistades oma varustuse pärast muretsema.

PGYTECH/P-CB-163/7

Kõik teie varustus ühes kotis

Nüüd saate lihtsalt kogu oma varustuse kaasa pakkida välifotosessiooniks! Koti mahutavus on kuni 11 liitrit, mida saate hõlpsasti täiendava 2,5 liitri võrra laiendada. See on piisavalt ruumi kaamera, 3 lisaobjektiivi, varuakude ja paljude muude vajalike tarvikute jaoks. Lisaks on see varustatud spetsiaalsete sektsioonidega, mis aitavad teil asju korras hoida – saate kohandada nende paigutust vastavalt oma eelistustele ja kaasaskantava varustuse tüübile.

PGYTECH/P-CB-163/5

Üksikasjadele tähelepanu pööramine

PGYTECHi kott on disainitud pöörates suurt tähelepanu kõige väiksematele detailidele. Sellel on palju väikeseid taskuid, mis sobivad ideaalselt kaablite, akude, telefoni, AirTagi ja paljude muude tarvikute hoidmiseks. OneMo Slingil on ka spetsiaalsed kinnitused kaameratele ning koti põhjas on rihmad, mis võimaldavad mugavalt statiivi kaasas kanda.

PGYTECH/P-CB-163/2

Tootja PGYTECH
Mudel P-CB-163
Värv Must
Mahutavus 11 liitrit
13,5 liitrit (paisutatuna)
Materjal POLÜ + PU
Mõõtmed 365 x 130 x 210 mm;
Kaal Ilma jaoturiteta: 0,89 kg
Jaoturitega: 1,1 kg
Omadused
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles