Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laifen Retro Ionization föön (sinine)

Laifen Retro Ionization föön (sinine)
Laos
  • 132.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 44.33 €
Kaubamärgid LAIFEN
Kauba ID: 1662416
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laifen Retro ionisatsiooniga föön (sinine)

Laifen Retro Professional Föön võimaldab teil juukseid kiiresti kuivatada ja soengusse seada, kahjustamata seejuures juuksestruktuuri. Sellel on 2 temperatuuritaset ja külma puhumise funktsioon, samuti genereerib negatiivseid ioone, et vältida kuivust ja staatilisust. Seda eristab võimsus 1400 vatti ja puhumiskiirus kuni 22 m/s. Harjadeta mootor omakorda töötab 110 000 p/min. Seadet on mugav kasutada ja see töötab äärmiselt vaikselt. Kõik see teeb kuivatist erakordse premium-brändi, milleks on Laifen, võrdne ka turu populaarseima kuivatiga – see vastab kindlasti kõikidele teie ootustele!

Kiire kuivamine

Kuivati tõhusa töötamise eest vastutab 110 000 p/min töötav harjadeta mootor, mis tekitab äärmiselt võimsa õhuvoolu. Selle tulemusena võtab kuivatamine olenevalt juuste pikkusest ja paksusest kõigest 2-8 minutit – koguni 2 korda kiiremini kui traditsioonilise fööniga kuivatamine.

Läikivad, terved juuksed

Juuste kujundamine pole kunagi olnud lihtsam! Retro mudel genereerib kuni 200 miljonit negatiivset iooni, mis takistab tõhusalt staatilist elektrit ning kaitseb juukseid kahjustuste ja kuivuse eest. Tänu sellele lahendusele on teie juuksed siledad ja meeldivad puudutada. Lisaks mõõdab täiustatud juhtimissüsteem õhutemperatuuri rohkem kui 100 korda sekundis, nii et sa ei pea muretsema naha põletamise või juuste kahjustamise pärast.

Kohandatud erinevate kasutajate vajadustele

Sobitage kuivati töö oma vajadustele või juuksetüübile. Saate valida 2 saadaoleva temperatuuritaseme vahel – LED-rõnga vastav värv ütleb teile, millise taseme valida. Punane tähendab kuivatamist 80°C juures, kollane aga kuivatamist 50°C juures. Samuti pakub see jaheda õhu kuivatamist, mida näitab sinine värv. Veelgi enam, 2 sekundit nuppu vajutades aktiveeritakse tsirkulatsioonirežiim, mis vaheldub sooja ja jaheda õhu puhumisega iga paari sekundi järel.

Kompaktne disain

Retro kuivati eristub oma ergonoomilise ja kerge disaini poolest – kõigest 407 g, seega mahub see ideaalselt kätte ega tekita kasutamise ajal ebamugavust ega väsimust. See sobib suurepäraselt nii kodus kui ka reisil olles – mahub edukalt kohvrisse või seljakotti. Pikk juhe ja käepidemel olevad mugavad nupud muudavad selle kasutamise lihtsaks. Selle helitugevus on 59 dB, nii et te ei pea muretsema häiriva müra pärast.

Kaasas

  • kuivati
  • hajuti
  • stiilinipp
Tootja Laifen
Mudel Retro
Värv Sinine
Mootori kiirus 110 000 pööret minutis
Õhu kiirus 22 m/s
Nimipinge 120V/230V
Nimisagedus 50/60 Hz
Hinnatud jõud 1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)
Mõõtmed 270 x 70 x 89 mm
Kaal 407 g
Helitugevuse tase 59 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles