Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lae Amps Beam 13,8 kW, 6 meetrit, tüüp 2. Laadimiskaabel

Lae Amps Beam 13,8 kW, 6 meetrit, tüüp 2. Laadimiskaabel
Laos
  • 252.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 84.33 €
Kaubamärgid Charge Amps
Kauba ID: 1639714
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teie ja teie EV laadija väärite parimat

Kõik, mida me teeme, on läbi imbunud elegantsest disainist, intelligentsetest lahendustest ja kõrgest kvaliteedist. Meie laadimiskaabel Charge Amps Beam pole loomulikult erand. See pakub maksimaalset laadimist kuni 32 A ja ergonoomiline vormitud käepide tagab usaldusväärse ja kindla haarde, minimeerides samal ajal mustuse ja niiskuse sissepääsu ohtu. IP44

Charge Amps Beam talub temperatuure vahemikus –30 °C kuni +45 °C. Asjaolu, et kaabel jääb nii madalatel temperatuuridel pehmeks ja elastseks, muudab Charge Amps Beami parimaks valikuks lihtsamaks ja sujuvamaks laadimiseks – olenemata sellest, kus maailmas viibite.

Laadimisvõimendid Beam on ideaalne valik, kui vajate EV laadija või auto jaoks lisakaablit. Saate alati kindla, tõrgeteta ja turvalise laadimiskogemuse.

Optimeeritud laadimiskaabel

Saadaval kolmes erinevas variandis: 7,4 kW / 13,8 kW / 22 kW. Kaabli pikkus on 6 meetrit, mis on optimaalne, et jõuda hõlpsalt EV laadijani, samas kui seda on lihtne hoiustada. Kaabliga on kaasas ka praktiline kott, mis sobib ideaalselt kaabli hoidmiseks ja autosse mustuse vältimiseks.
Omadused
Brändi nimi Laadimisamprid
Brutokaal (pakk, kg) 2.51
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 10
Laius (pakend, cm) 37
Netokaal (toode, kg) 2.15
Sügavus (pakend, cm) 36
Toote kõrgus 6.2
Toote laius 7
Toote sügavus 600

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles