Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadimisamprid Võimendikaitse 63 Amp

Laadimisamprid Võimendikaitse 63 Amp
Laos
  • 252.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 84.33 €
Kaubamärgid Charge Amps
Kauba ID: 1639713
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Charge Amps Amp Guard on ideaalne täiendus meie EV laadijatele. Paigaldatakse elektrikilpi, ühendatakse Charge Amps Cloudi kaudu hõlpsasti EV laadijaga ja koos võimaldavad need koormuse tasakaalustamist – see tähendab, et majapidamise või kinnisvara elektritarbimist reguleeritakse dünaamiliselt, nii et mitu energiat tarbivat seadet saavad samaaegselt töötada. kaitsmed põlevad. Ühendatud WiFi või LAN kaudu. Käsitseb kuni 63 A, 1- kuni 3-faasiline. Ühildub päikesepaneelidest laadimiseks funktsiooni Green Charging kaudu.

Nii töötab Charge Amps Amp Guard.
Enamasti on elektritarbimine suurim päeval või õhtul. EV laadimine nõuab pika aja jooksul palju energiat – ja kui laadimine on kombineeritud nt pliidil toidu valmistamise, pesumasinas pesupesemise ja täisvõimsusel töötava ventilatsiooniga, on oht, et elektrisüsteem on ülekoormatud ja kaitsmed põlevad.

Charge Amps Amp Guard koos Charge Amps Cloudiga võimaldavad dünaamilist koormuse tasakaalustamist, mis mõõdab ja kontrollib kogu koormust majapidamises. Esmalt eraldatakse kogu olemasolev elekter kodumasinatele ja seejärel läheb ülejääv elekter EV-sse, mis tagab, et elektrisüsteem ei koormaks üle. Ja siis, kui majapidamises kulub vähem energiat, läheb kogu olemasolev elekter EV-sse. See tähendab, et auto laaditakse kiiremini kui ilma koormuse tasakaalustajata.

Charge Amps Amp Guard muudab elektrisõidukite laadimise palju sujuvamaks, nutikamaks ja paremaks – ilma, et kasutaja peaks millegi peale mõtlema või tegema.
Omadused
Brändi nimi Laadimisamprid
Brutokaal (pakk, kg) 0,48
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 1.75
Laius (pakend, cm) 10
Netokaal (toode, kg) 0.3
Sügavus (pakend, cm) 7.3
Toote kõrgus 4.5
Toote laius 29.5
Toote sügavus 18.5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles