Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadimisamprid Halo 11 kW 3P 16A Type2 Schuko - OCPP

  • 703.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 234.66 €
Kaubamärgid Charge Amps
Kauba ID: 1655298
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie kompaktne enimmüüdud laadimisjaam

See kompaktne, kuid võimas laadimisjaam on OCPP-ühilduv ja selle saab ühendada eelistatud pilveteenusega. Turu kõrgeima IP-reitinguga, läbimõeldult disainitud ja kompaktse kujuga ning täiendava Schuko pistikupesaga pole üllatav, et Charge Amps Halo on meie enimmüüdud.

Charge Amps Halo sisaldab LED-valgustust, mis tagab valgustuse ja suuna pimedas, fikseeritud kaablit, mis säilitab paindlikkuse kuni -25 °C temperatuuridel, täiendavat Schuko-pistikupesa salongi soojendite jaoks ja kõrgeimat IP-reitingut (IP 66) turul. Pole üllatav, et Charge Amps Halo on meie kõige populaarsem laadimisjaam eramajades, elamuühistutes või ettevõtetes. Lihtsalt täielik laadimisjaam, mis on tõeliselt loodud meie karmi põhjamaise kliima jaoks.

Mõeldud multifunktsionaalsuseks

Charge Amps Halo on ühendatav ja juurdepääsetav Charge Amps Cloudi kaudu. Kõiki laadija funktsioone juhitakse pilveteenuse abil, mis pakub ka ajalugu aruandluse ja statistika jaoks.

Saadame õhu kaudu värskendusi tagamaks, et laadimisjaamal on alati uusim tarkvara ja kõik funktsioonid (nagu ka teie mobiilseadme värskendamise viis).

Loomulikult saab Charge Amps Halo ühenduda ka OCPP-ühilduvate pilveteenustega, et saaksite enamikku funktsioone ise hallata. Need võivad hõlmata ajakava koostamist, koormuse tasakaalustamist või maksefunktsioonide lisamist.
Omadused
Brändi nimi Laadimisamprid
Brutokaal (pakk, kg) 4.742
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 17.6
Laius (pakend, cm) 37.5
Netokaal (toode, kg) 4
Sügavus (pakend, cm) 25.9
Toote kõrgus 20.32
Toote laius 26.24
Toote sügavus 15.94

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles