Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadimisamprid Dawn 22 kW 3P 32A Type2 4G – OCPP

  • 976.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 325.66 €
Kaubamärgid Charge Amps
Kauba ID: 1639709
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mõnel EV-laadijal on see kõik olemas

Charge Amps Dawn on kasutajasõbralik, intelligentne ja võimas laadimisjaam, mis on ehitatud tuleviku jaoks – see on täielikult kooskõlas meie missiooniga siduda tehnoloogia ja kasutajasõbralikkus, et vaidlustada status quo ja teha uusi teeradasid.

Endise Koenigseggi juhtiva disaineri Joachim Nordwalli kaunilt kujundatud EV-laadijat on lihtne paigaldada, seda on lihtne kasutada ning see on ühendatud Charge Amps Cloudi ja Charge Amps Appiga. See võimaldab omanikul võtta täieliku kontrolli laadimise üle ja saada kasu kõigist meie intelligentsetest lahendustest. Charge Amps Dawnil on ka võimas Linuxi protsessor, mis suudab töödelda palju andmeid.

Lisaks sellele on Charge Amps Dawn ideaalne valik poolavalikesse kohtadesse (nt majakooperatiivid ja kontoriparklad), kuhu tavaliselt paigaldatakse mitu elektriauto laadijat. Seal on Charge Amps Dawnil suur eelis: võimalus toitejuhet ühendada. See tähendab, et paigaldaja saab lihtsalt ja lihtsalt ühendada autolaadijad järjestikku, säästes nii aega kui raha.

Charge Amps Dawn on varustatud sertifitseeritud MID-mõõturiga

MID-mõõtur mõõdab ja kuvab tegelikku laadimistarbimist. See pakub lõppkasutajale sajaprotsendilist läbipaistvust ja võimalust täpselt näha, kui palju kW on EV laadimiseks kasutatud.
MID-mõõtur on nõue ka paljudes riikides, mis tähendab, et Charge Amps Dawn vastab Euroopa standarditele ja on Euroopa turgude jaoks valmis.

Charge Amps Dawn – paigaldajate parim sõber

Kuna meie eesmärk on olla paigaldajate parim sõber, oleme välja töötanud Charge Amps Dawni, millel on tagaplaat, kus paigaldamine ja seadistamine toimub. Tänu tagaplaadile on kaablite vedamine ja ühendamine oluliselt lihtsustatud.

Lisaks on meil rakendus Charge Amps Installer, mis juhib paigaldajat sujuvalt samm-sammult läbi kogu installiprotseduuri.

Charge Amps Dawnil on ka laadijasse sisseehitatud B-tüüpi RCD. See kaitseb elektriautot maandusvea eest ja tagab, et auto ei saaks kahjustada.
Omadused
Brändi nimi Laadimisamprid
Brutokaal (pakk, kg) 4.34
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 14.5
Laius (pakend, cm) 38
Netokaal (toode, kg) 3.5
Sügavus (pakend, cm) 25
Toote kõrgus 17
Toote laius 49
Toote sügavus 33

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles