Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadimisamprid Aura 2x22 kW 3P 32A Type2 4G OCPP

Laadimisamprid Aura 2x22 kW 3P 32A Type2 4G OCPP
Laos
  • 2 894.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 965 €
Kaubamärgid Charge Amps
Kauba ID: 1639282
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Charge Amps Aura on OCPP-ühilduv ja selle saab ühendada eelistatud pilveteenusega. See laadimisjaam võimaldab laadida korraga kahte sõidukit võimsusega kuni 22 kW pistikupesa kohta. Rootsi tööstusdisain, mis mitte ainult ei lae teie elektrisõidukit, vaid lisab teie kinnisvarale ka esteetilist väärtust.

Charge Amps Aura mõtles läbimõeldult välja tööstusdisainer Joachim Nordwall, endine sportautode tootja Koenigseggi juhtivdisainer ning see on valmistatud säästvast taaskasutatud alumiiniumist. Komplektis seotud pilvelahendus ja võimalus kasutada Charge Amps Cloudi või mõnda muud pilveteenust. Need ja muud funktsioonid hõlbustavad ettevõtete, elamuühistute ja lõppkasutajate integreerimist.

Tulevikukindel ja homsete tehniliste väljakutsete jaoks valmis

Charge Amps Aura on ISO 15118-valmidusega, mis avab mitmeid võimalusi tulevaste elektrisõidukite ootuses, mis toetavad sõidukist võrku tehnoloogiat. Elektriauto ei täida tulevikus mitte ainult sõiduki, vaid ka energiasalvesti funktsiooni; selleks on vaja laadimisjaama, mis on selle tehnoloogia jaoks valmis.

Mõeldud multifunktsionaalsuseks

Kui Charge Amps Aura on ühendatud Charge Amps Cloudiga, on teil täielik kontroll laadija ja selle funktsioonide, näiteks koormuse tasakaalustamise ja ajastamise üle. Ajalugu on pilves saadaval aruandluse ja statistika eesmärgil.

Saadame õhu kaudu värskendusi tagamaks, et laadimisjaamal on alati uusim tarkvara ja kõik funktsioonid (nagu ka teie mobiilseadme värskendamise viis).

Loomulikult saab Charge Amps Aura ühenduda ka OCPP-ühilduvate pilveteenustega, et saaksite enamikku funktsioone ise hallata. Need võivad hõlmata ajakava koostamist, koormuse tasakaalustamist või maksefunktsioonide lisamist.
Omadused
Brändi nimi Laadimisamprid
Brutokaal (pakk, kg) 11.6
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 52
Laius (pakend, cm) 26
Netokaal (toode, kg) 10
Sügavus (pakend, cm) 39
Toote kõrgus 40.5
Toote laius 36.7
Toote sügavus 15.9

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles