Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadija välklamp Joyroom JR-TCF05, (EU) 20W A+C (valge)

Laadija välklamp Joyroom JR-TCF05, (EU) 20W A+C (valge)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533081
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroomi võrgulaadija JR-TCF05, (EU) 20W AC (valge)

Kas soovite laadida mitut seadet kiiresti ja ohutult korraga? Joyroomi toitelaadijaga saab see võimalikuks! See on varustatud kahe väljundiga, seega ühildub erinevate kiirlaadimisprotokollidega. Selle abiga uuendate energiat mitte ainult telefonis, vaid ka iPadis või mängukonsoolis. Vaata, millist mugavust Joyroom Sulle pakkuda võib!

Joyroom/JR-TCF05-White/7

Kiire laadimine

Joyroomi võrgulaadija on tõhususe kvintessents, pakkudes kiiret laadimist kuni 20 vatise võimsusega. Ühildub erinevate kiirlaadimisprotokollidega, nagu PD3.0, QC3.0, Samsung AFC ja Huawei FCP, on võimeline kohanema väga erinevate seadmete vajadustega. Veelgi enam, kahe seadme samaaegse laadimise võimalusega saate veelgi rohkem vabadust ja säästate aega. Nutikas kiip, millega laadija on varustatud, hoolitseb selle eest, et igasse seadmesse jõuaks õiges koguses voolu, tagades mitte ainult kiire, vaid ka ohutu laadimise.

Joyroom/JR-TCF05-White/5

Ohutuse garantii

Kasutajate ohutus on prioriteet, mistõttu on Joyroomi võrgulaadija varustatud täiustatud kaitsemehhanismidega. See kaitseb häirete, ülepinge, ülemäärase temperatuuri ja liigvoolude eest, tagades stabiilse ja ohutu laadimise. Lisaks kaitseb tulekindel ümbris lühiseohu eest. Nende meetmetega võite olla kindel, et teie seadmed on heades kätes.

Joyroom/JR-TCF05-White/1

Kasutusmugavus

Joyroomi võrgulaadija mitte ainult ei kaitse teie seadmeid, vaid pakub ka laialdast ühilduvust. See sobib ideaalselt mitte ainult telefonidele, vaid ka iPadidele, kõrvaklappidele või isegi mängukonsoolidele. Kõik see sisaldub kompaktses formaadis mõõtmetega 83 × 26,5 × 40 mm, muutes selle äärmiselt praktiliseks ning hõlpsasti hoiustamiseks või transportimiseks. Ohutus ja funktsionaalsus käivad siin käsikäes, tagades kasutajate täieliku rahulolu.

Joyroom/JR-TCF05-White/6
Tootja Joyroom
Mudel JR-TCF05
Võimsus 20 W
Värv Valge
Sisend 100–240 V ~ 50/60 Hz, 0,8 A (maksimaalne)
PD väljund 5V=3A,9V=2,22A,12V=1,67A
QC3.0 väljund 5V=3A,9V=2A,12V=1,5A
Kogutoodang 5 V = 3 A (max)
Materjal Tulekindel PC materjal
Pistik EL
Mõõtmed 83 × 26,5 × 40 mm
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles