Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laadija Joyroom JR-TCF06 Flash PD, 20W + kaabel 1m (must)

Laadija Joyroom JR-TCF06 Flash PD, 20W + kaabel 1m (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533084
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-TCF06 PD toitelaadija, 20W kaabel 1m (must)

Kas soovite oma seadmeid kiiresti ja ohutult laadida? Joyroomiga saab see võimalikuks! Võrgulaadija võimaldab laadida 20-vatise võimsusega, nii et teie seadmed saavad hetkega täisenergia tagasi. Veelgi enam, see eristub kompaktse suuruse poolest, mis muudab selle hõlpsasti seljakotti või rahakotti mahutamiseks ja igale reisile kaasa võtmiseks. Nautige Joyroomiga võrratut kasutusmugavust!

Joyroom/JR-TCF06-Black/1

Kiire laadimine

Joyroom AC laadija viib laadimise tõhususe uuele tasemele. 20-vatise võimsusega suudab see laadida teie seadme 60% -ni vaid 30 minutiga. Seega annab isegi lühike vooluvõrku ühendamise hetk teie seadmele piisavalt energiat pikaks ajaks. Kui valite Joyroomi, panustate kiirusele ja tõhususele.

Joyroom/JR-TCF06-Black/3

Ohutuse garantii

Ohutus on Joyroomi võrgulaadija üks olulisemaid aspekte. Täiustatud kaitsemehhanismid hoiavad ära liigvoolu, ülepinge, ületemperatuuri ja lühise, tagades teie seadmete stabiilse ja ohutu laadimise. Lisaks on laadija varustatud tulekindla korpusega, mis kaitseb elektririkke ja tulekahju eest. Turvaprobleemide tõttu võite olla kindel, et teie seadmed on heades kätes.

Joyroom/JR-TCF06-Black/6

Kasutaja mugavus

Joyroomi võrgulaadija on mugavuse ja praktilisuse põhiolemus. Tänu laiale ühilduvusele töötab see suurepäraselt mitte ainult populaarsete tootjate telefonidega, vaid ka iPadide, telefonide ja muude seadmetega. Selle kompaktsed mõõtmed 26,5 × 40 × 62 mm võimaldavad hõlpsat ladustamist ja transportimist, muutes selle ideaalseks lahenduseks liikvel olevatele inimestele. Joyroomiga muutub seadmete laadimine mitte ainult kiiremaks, vaid ka mugavamaks.

Joyroom/JR-TCF06-Black/7

Kaasas

  • võrgulaadija
  • 1 m kaabel
Tootja Joyroom
Mudel JR-TCF06
Materjal tulekindel arvuti
Sisend Vahelduvvoolu 100–240 V ~ 50/60 Hz, 0,5 A (max)
USB-C väljund 5V=3A, 9V=2,22A, 12V=1,67A
Kogu väljundvõimsus 20 W (max)
Suurus 26,5 × 40 × 62 mm
Värv Must
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles