Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kyocera Magenta, 11000 lk

Kyocera Magenta, 11000 lk
Laos
  • 236.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 79 €
Kaubamärgid Kyocera
Kauba ID: 1636107
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kyocera kaubamärgi sümbol koosneb ettevõtte märgist ja meie ettevõtte logotüübist. Märk tähistab algustähte "K" (Kyocera puhul), mis ümbritseb tähte "C" (keraamika puhul). Seda tutvustati 1982. aasta oktoobris, kui ettevõtte nimi „Kyoto Ceramic“ muudeti nimeks „Kyocera“.

"Uus väärtuse piir" peegeldab Kyocera pühendumust luua pidevalt uusi väärtusi tehnoloogia tipptasemel. Ülemaailmne Kyocera Group arendab ainulaadseid tehnoloogiaid ja rakendab oma visiooni, et luua väärtuslikke tooteid, mida turud pidevalt otsivad.

Kyocera, mida iseloomustab originaalsus ja kõrge kvaliteet, loob pidevalt uut väärtust, et hõlbustada inimkonna arengut.

Kyocera taotleb tipptaset, järgides samas universaalseid põhimõtteid. Arendame välja ainulaadseid tehnoloogiaid ja rakendame oma visiooni, et luua väärtuslikke tooteid, mida turud pidevalt otsivad.

Kyocera on kõigis oma ärivaldkondades pühendunud klientide ootusi ületava väärtuse loomisele. Bränd lubab jõudlust, mis hämmastab ja rõõmustab tehnoloogilise tugevuse, suurepärase kvaliteedi ja reageerimisvõime valdkondades. Kyocera bränd – “The New Value Frontier” – väärib ülemaailmset tunnustust ja ülemaailmset tunnustust.
Omadused
Brändi nimi Kyocera
Brändi ühilduvus Kyocera
Brutokaal kinnitatud 0,496
Garantii 1
Graafiline baaskell Ei
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84439990
Kogus paki kohta 1
Kõrgus kinnitatud 11.2
Laius kinnitatud 31.7
Netokaal (toode, kg) 0,396
Satelliidid Originaal
Sisendid ECOSYS M6235cidn/M6635cidn, ECOSYS P6235cdn
Sügavus kontrollitud 14
Värvide printimine Magenta
Värvilise tooneri lehe tootlikkus 11 000

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles