Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kuumliimipüstol HOTO QWRJQ001

Kuumliimipüstol HOTO QWRJQ001
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1457185
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Kuum liitiumliimipüstol QWRJQ001

Laske oma loovus valla ja muutke väiksemad remonditööd lihtsamaks. Sulle on abiks kuumliimipüstol Hoto QWRJQ001, mis kuumeneb kiiresti ja liimib edukalt erinevaid materjale. 2000mAh laetav aku tagab pika aku tööea ning USB-C port võimaldab mugavat laadimist. Nutikas kiip hoiab optimaalset temperatuuri ja relv lülitub automaatselt välja pärast 3-minutilist tegevusetust. Põlemisvastane disain ja väike kaal on ka mudeli eelised.

Kiire ja tõhus

Kuumliimipüstol on varustatud kvaliteetse kütteelemendiga, nii et see kuumeneb koheselt. Sisseehitatud andur hoiab temperatuuri õigel tasemel liimi ideaalseks väljastamiseks ning messingist otsikul on kõrge soojusjuhtivus, mis tagab mugava liimi pealekandmise.

Hästi kujundatud

Tänu hästi tasakaalustatud disainile saab relva asetada lauale või lauale ning seade püsib püstises asendis stabiilsena. Püstol on kaetud kuumakindla ja keskkonnasõbraliku silikooniga. Materjal isoleerib suurepäraselt kuumust, nii et te ei pea muretsema põletuste pärast.

Kogu perele

Liimipüstol Hoto QWRJQ001 on kerge ja mugav ning intelligentne kiip hoiab optimaalset temperatuuri. Topeltisolatsioon väldib põletusi, muutes QWRJQ001 suurepäraseks tooteks ka lastele. Lisaks lülitub seade automaatselt välja pärast 3-minutilist tegevusetust, tagades ohutuse. Plastikust arvutikate tähendab, et saate selle peaaegu kohe pärast lõpetamist käest panna.

Suure mahutavusega aku

Ärge muretsege, et QWRJQ001 mahl saab tühjaks, kui te seda kõige vähem ootate. See on varustatud võimsa 2000mAh akuga, mis võimaldab täislaadimisel kasutada kuni 100 meetrit liimi. Mugava energiauuenduse tagab sisseehitatud USB-C port – kasutada saab laadijat või akut.

Kaasas liim

Komplektis on 10 kassetti värvilise liimiga. Nende läbimõõt on 7 mm, pikkus 125 mm. Need tagavad tugeva nakkuvuse ja tugevad sidemed materjalide vahel ning on ka keskkonnasõbralikud. Hoolikalt disainitud püstol võimaldab liimi ühtlaselt peale kanda, muutes isetegemise, remondi või projektide tegemise veelgi lihtsamaks.

Sisaldab:

  • Kuumliimi püstol
  • 10 ringi 125 mm
Tootja HOTO
Nimi Liitiumi liimipüstol
Mudel QWRJQ001
Liimikasseti pikkus 125 mm
Liimikasseti läbimõõt 7 mm
Kütteaeg u. 30 s
aku tüüp Liitium
Aku mahutavus 2000 mAh
Nimipinge 4 V
Laadimisvalikud 5 V – 1 A
Laadimisaeg Umbes 120-180 min.
Mõõtmed 135 x 127 x 35 mm
Kaal 195 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles