Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (lilla)

  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1662602
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS Joyroom Jdots seeria JR-DB2 kõrvaklapid (lilla)

Kuulake oma lemmiklugusid uuel viisil. Kõrvaklappidel on 6-millimeetrised draiverid, et saaksite kuulda varem tabamatuid detaile. Veelgi enam, Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ühenduse ja lai ühilduvus võimaldab ühendada kõrvaklapid kõikvõimalike seadmetega. Kestvad akud omakorda garanteerivad kuni 42 tundi kasutusaega ning sisseehitatud mikrofonid võimaldavad telefoniga vabalt rääkida.

Joyroom/JR-DB2-Purple/6

Kerge ja mugav

Kuulake oma lemmikpodcaste pikka aega ja ärge muretsege väsimuse pärast. Kõrvaklappe eristab kerge ja ergonoomiline disain, nii et saate neid mugavalt kasutada. Veelgi enam, need ei kuku kõrvast välja, pakkudes veelgi mugavust.

Joyroom/JR-DB2-Purple/8

Pikk tööaeg

Ärge muretsege ootamatult tühjenenud kõrvaklappide pärast. Jdots Series mängib muusikat ühe laadimisega umbes 7 tundi ja laadimisümbris tagab veel 35 tundi kasutusaega. Lisaks võimaldab 10 minutit laadimist kasutada JR-DB2 1 h ja nende täielikuks laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi. Lisaks annab digitaalne ekraan teile teada iga kõrvaklappide aku taseme.

Joyroom/JR-DB2-Purple/7

Usaldusväärne Bluetooth ühendus

Kõrvaklapid ühenduvad teie seadmega Bluetooth 5.3 kaudu, mis tähendab kiiret ja stabiilset ühendust ilma häireteta ja väiksema energiatarbimisega. Veelgi enam, Jdots Series ühildub selliste süsteemidega nagu Android, iOS ja Windows. Saate need edukalt ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga. Lisaks parandab madal latentsusaeg (65 ms) heli ja video sünkroonimist filmide vaatamise ja mängude mängimise ajal.

Joyroom/JR-DB2-Purple/2

Kõrge kvaliteediga heli

Sukelduge muusikasse. Joyroomi kõrvaklapid kasutavad 6 mm draivereid ja PU komposiitmembraani, mis tähendab laia sagedusvahemikku. Nii saate nautida rikkalikult detailirohket ja bassirikast heli. Avastage oma lemmiklood uuesti Jdotsi seeria abil.

Joyroom/JR-DB2-Purple/9

Rääkige mugavalt telefoniga

Rongijaam, kaubanduskeskus, bussipeatus – helistage mugavalt, olenemata asukohast. Jdots Series kõrvaklapid on varustatud mürasummutavate mikrofonidega, nii et võite olla kindel, et teie helistaja kuuleb teid.

Joyroom/JR-DB2-Purple/3
Tootja Joyroom
Mudel JR-DB2
Värv lilla
Bluetoothi versioon 5.3
Heli kodek AAC, SBC
Bluetoothi protokollid HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Sagedusreaktsioon 2402-2480 kHz
Aku mahutavus kõrvaklapid: 35 mAh (igaüks), ümbris: 500 mAh
Takistus 16 Ω
Hinnatud jõud 2x 3 mW
Anduri läbimõõt 6 mm
Tööaeg Muusika taasesitus: 7 h, telefonikõned: 5 h
Tööaeg koos laadimisümbrisega 42 h
Tööaeg ooterežiimis u. 48 h
Laadimispinge kõrvaklapid: 5V/200 mA, ümbris: 5V/1A
Laadimisport USB-C
Laadimisaeg 1,5 h
Veekindel IP54
Materjal ABS, arvuti
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid
Traadita sagedusala lilla
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles