Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS Joyroom Cozydots Series JR-TS1 (must)

Kõrvaklapid TWS Joyroom Cozydots Series JR-TS1 (must)
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1806540
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom Cozydotsi seeria JR-TS1 TWS kõrvaklapid (mustad).

Nautige oma lemmiklaulude helisid ilma kompromissideta! Joyroom Cozydotsi kõrvaklapid pakuvad selget ja üksikasjalikku heli, mis viib teid muusikamaailma. Tänu Bluetooth 5.3-le pakuvad nad stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel ning nende tööaeg koos korpusega ulatub 24 tunnini. Ergonoomiline disain koos kerge kaaluga tähendab, et saate nautida maksimaalset mugavust kogu päeva jooksul, olenemata sellest, kas kuulate oma lemmiklugusid või helistate pikki telefonikõnesid.

Joyroom/JR-TS1-Black/1

Võrratu kasutajamugavus

Avastage tõeline kasutajamugavus Joyroom Cozydotsiga! Kõrvaklapid on loodud pakkuma teile mugavust, millest unistate isegi tundide kaupa muusikat mängides. Tänu oma kergele kaalule (3g) ja ergonoomilisele disainile istuvad need ideaalselt kõrva ilma ebamugavust või väsimust tekitamata. Komplektist leiate 3 paari erinevas suuruses vahetatavaid kummipaela, mis aitavad teil kõrvaklappe veelgi paremini kohandada vastavalt teie individuaalsetele vajadustele.

Joyroom/JR-TS1-Black/2

Kuulake muusikat terve päeva

Nüüd saate oma lemmiklugusid vabalt esitada, ilma et peaksite oma kõrvaklappide laetuse pärast muretsema! Joyroom Cozydots garanteerib ühe laadimisega kuni 4 tundi kasutusaega ning laadimisümbrisega saate muusikat nautida veel 20 tundi. Veelgi enam, selle abiga uuendate ilma probleemideta kõrvaklappide energiat kuni 5 korda!

Joyroom/JR-TS1-Black/5

Stabiilne ühendus teie seadmega

Unustage häirivad heliviivitused! Kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 kiibistikuga, mis tagab kiirema ja stabiilsema signaaliedastuse väiksema energiatarbimisega. Nende sidumine ei tekita teile probleeme – siduge need lihtsalt üks kord oma valitud seadmega ja nad loovad sellega iga kord automaatselt ühenduse!

Joyroom/JR-TS1-Black/8

Suurema mugavuse huvides on puutetundlik juhtimine

Kõrvaklappide kasutamine on lihtsam kui arvate. Joyroom Cozydotsil on sisseehitatud intuitiivsed puuteplaadid, et saaksite mugavalt juhtida kõrvaklappide kõige olulisemaid funktsioone. Muutke laule, hallake sissetulevaid kõnesid või aktiveerige häälassistent – seda kõike ilma telefoni järele sirutamata!

Joyroom/JR-TS1-Black/4

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • 3 paari vahetatavaid kummipaela
Tootja Joyroom
Mudel JR-TS1
Värv Must
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Helikoodekid AAC / SBC
Bluetoothi protokollid HFP / A2DP / AVRCP
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Andurid 5 mm
Tööaeg Muusika taasesitus: umbes 4 tundi (70% helitugevust), telefonikõned: umbes 3 tundi (70% helitugevust) + 20 tundi koos laadimisümbrisega
Ooteaeg u. 120 tundi
Aku mahutavus Kõrvaklapid: 30 mAh, laadimisümbris: 400 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1,5 tundi
Laadimisümbrise laadimisaeg umbes 1,5 tundi
Laadimisliides USB-C
Materjal ABS + arvuti
Ühe kõrvaklapi kaal 3 g
Omadused
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvapealsed kõrvaklapid
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles