Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS EarFun Free Pro 3, ANC (sinine)

Kõrvaklapid TWS EarFun Free Pro 3, ANC (sinine)
Laos
  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1610622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS EarFun Free Pro 3 kõrvaklapid, ANC (sinine)

Kas otsite usaldusväärseid kõrvaklappe, mis võivad teiega peaaegu kõikjal kaasas olla? EarFuni seade sobib teile ideaalselt! Need paistavad silma oma pika tööaja (kuni 33h!), mürasummutuse poolest ja mis kõige tähtsam – üllatavad teid oma erakordse heliga. Lisaks on neil lihtne juhtimine. Vaata, millega EarFuni kõrvaklapid Sind veel üllatada suudavad!

Earfun/TW400L/1

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

EarFuni kõrvaklapid loodi mugavust silmas pidades, seega kasutavad nad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, nii et võite olla kindel kiires, stabiilses ja häireteta ühenduses. Veelgi enam, kõrvaklappide sidumine teie valitud seadmega on väga lihtne ja kiire. Lisaks, kui need pole ühegi seadmega ühendatud, lülituvad need energia säästmiseks automaatselt välja 10 minuti pärast.

Earfun/TW400L/11

Kasutusmugavus

Seade EarFun üllatab teid suurepärase helikvaliteetiga, kuna need kasutavad kaasaegset tehnoloogiat. Varustatud mürasummutusfunktsiooniga, suudavad nad tasandada helisid kuni 43 dB! See võimaldab teil keskenduda kõige tähtsamale – oma armastatud lauludele. Lisaks võimaldavad need kõrvaklapid vabalt telefoniga rääkida, kuna need on varustatud kuni 6 mikrofoniga. Ja tänu nende kergele kaalule on neid väga mugav kasutada.

Earfun/TW400L/9

Lihtne juhtimine

EarFuni kõrvaklapid eristab neid lihtsast juhtimisest. Kõik olulisemad funktsioonid on teie käeulatuses! Vaid mõne klõpsuga kõrvaklappidel saate muuhulgas lugu vahetada, helitugevust suurendada või vähendada, mürasummutuse sisse lülitada või kõnele vastata. Teie käsutuses on ka hääleassistent. Samuti saate oma telefoni alla laadida rakenduse EarFun, mis annab teile juurdepääsu rohkematele funktsioonidele ja riistvara isikupärastamisele.

Earfun/TW400L/12

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et teie kõrvaklapid kaotavad kiiresti oma toite? EarFuni abil saate need hirmud selja taha jätta! Kui ANC funktsioon on välja lülitatud, ulatub nende tööaeg kuni 7,5 tunnini – kuid laadimisümbrise abil saate seda pikendada 33 tunnini. Kui ANC on sisse lülitatud, jõuab see aeg vastavalt 6 ja 27 tunnini. Veelgi enam, kõrvaklapid on varustatud LED-indikaatoriga, mis annab teada, kui seade töötab. Kas EarFuni seadmete energia on otsas? Saate selle taastada juba 1,5 tunniga! Korpust saab laadida ka juhtmevaba laadija kaudu – täisenergia taastumise aeg on sel juhul 3,5 h.

Earfun/TW400L/8

Kaasas

  • EarFun Free Pro 3
  • Laadimiskarp
  • Silikoonist korgid (XS, S, M, L, XL)
  • Konksud (S, M, L)
  • USB-C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja EarFun
Mudel TW400W
Bluetoothi versioon V5.3
Bluetoothi sagedus 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetoothi oskus A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi edastusvõimsus <7 dBm
Maksimaalne kasutusala 15 m
Aku mahutavus 40 mAh x 2 (kõrvaklapid), 420 mAh (laadimisümbris)
Laadimisaeg 1,5 h (kõrvaklapid; 2 h (laadimisümbris USB-C kaudu); 3,5 h (laadimiskarp juhtmevaba laadija kaudu)
Tööaeg ANC väljas - kuni 7,5 h; 33 h koos laadimisümbrisega; ANC sisse - kuni 6 h; 27 h koos laadimisümbrisega;
Toiteallikas 5V = 1A
Mõõtmed 67 × 26,5 × 30 mm
Kaal 41,5 g
Värv Sinine
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala sinine
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles