Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS EarFun Free Pro 3, ANC (must)

  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1610620
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS EarFun Free Pro 3 kõrvaklapid, ANC (must)

Kas otsite usaldusväärseid kõrvaklappe, mis võivad teiega peaaegu kõikjal kaasas olla? EarFuni seade sobib teile ideaalselt! Neid eristab pikk tööaeg (kuni 33 tundi!), mürasummutus ja mis kõige tähtsam – need üllatavad teid erakordse heliga. Lisaks on neid lihtne kasutada. Vaata, millega EarFuni kõrvaklapid Sind veel üllatada suudavad!

Kõrvaklapid/TW400B/1

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Mugavust silmas pidades loodud EarFuni kõrvaklappidel on Bluetooth 5.3 tehnoloogia, et saaksite olla kindel kiires, stabiilses ja häireteta ühenduses. Lisaks on kõrvaklappide sidumine valitud seadmega väga lihtne ja kiire. Lisaks lülituvad need energia säästmiseks 10 minuti pärast automaatselt välja, kui need pole ühegi seadmega ühendatud.

Kõrvaklapid/TW400B/11

Kasutusmugavus

Seade EarFun üllatab teid suurepärase helikvaliteediga, kuna see kasutab kaasaegset tehnoloogiat. Mürasummutusfunktsiooniga varustatud need on võimelised tekitama kuni 43 dB mürataset! See võimaldab teil keskenduda kõige tähtsamale – oma lemmiklauludele. Lisaks võimaldavad need kõrvaklapid vabalt telefoniga rääkida, kuna need on varustatud kuni 6 mikrofoniga. Ja tänu nende kergele kaalule on neid väga mugav kasutada.

Kõrvaklapid/TW400B/9

Lihtsad juhtnupud

EarFuni kõrvaklapid eristab teistest nende juhitavust. Kõik olulisemad funktsioonid on teie käeulatuses! Vaid mõne klõpsuga kõrvaklappidel saate muuhulgas muuta lugu, suurendada või vähendada helitugevust, sisse lülitada mürasummutust või vastata kõnele. Teie käsutuses on ka hääleassistent. Samuti saate oma telefoni alla laadida rakenduse EarFun, mis annab teile juurdepääsu lisafunktsioonidele ja seadmete isikupärastamisele.

Kõrvaklapid/TW400B/13

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et teie kõrvaklapid kaotavad kiiresti oma toite? EarFuni abil saate need hirmud selja taha jätta! Kui ANC on keelatud, kestavad need kuni 7,5 tundi, kuid laadimisümbrisega saate seda pikendada 33 tunnini. Kui ANC on sisse lülitatud, ulatub see aeg vastavalt 6 ja 27 tunnini. Lisaks on kõrvaklappidel LED-indikaator, mis annab teada, kui seade töötab. Kas teie EarFuni seadmete energia saab tühjaks? Saate selle taastada vaid 1,5 tunniga! Korpust saab laadida ka juhtmevaba laadija abil – täisenergia taastamise aeg on sel juhul 3,5 tundi.

Kõrvaklapid/TW400B/12

Kaasas

  • EarFun Free Pro 3
  • Laadimiskarp
  • Silikoonist korgid (XS, S, M, L, XL)
  • Konksud (S, M, L)
  • USB C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja EarFun
Mudel TV400B
Bluetoothi versioon Versioon 5.3
Bluetoothi sagedus 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetoothi oskus A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi edastusvõimsus <7 dBm
Maksimaalne kasutusvahemik 15 m
Aku mahutavus 40 mAh x 2 (kõrvaklapid), 420 mAh (laadimisümbris)
Laadimisaeg 1,5 tundi (kõrvaklapid; 2 tundi (USB-C laadimisümbris); 3,5 tundi (juhtmevaba laadimisümbris)
Töötunnid ANC väljas – kuni 7,5 tundi; 33 tundi koos laadimisümbrisega; ANC sees – kuni 6 tundi; 27 tundi koos laadimisümbrisega;
Toiteallikas 5 V = 1 A
Mõõtmed 67×26,5×30 mm
Kaal 41,5 g
Värv Must
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala must
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles