Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS EarFun Air Pro 3, ANC (sinine)

Kõrvaklapid TWS EarFun Air Pro 3, ANC (sinine)
Pole laos
  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid Earfun
Kauba ID: 1467613
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS EarFun Air Pro 3 kõrvaklapid, ANC (sinine)

Avastage oma lemmiklaulud uuesti rakendusega TWS EarFun Air Pro 3. Need kõrvaklapid toetavad Qualcomm aptX adaptiivset kodekit ja sisaldavad 11 mm titaandraivereid, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti. Neil on ANC Quiet Smart 2.0 tehnoloogia ja cVc 8.0 mürasummutus, mis võimaldab teil muusikat kuulata ja telefoniga rääkida isegi mürarikkas keskkonnas. Neil on ka sisseehitatud mikrofonid ning Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ja välkkiire signaaliedastuse. Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab vapustava kasutusmugavuse ning puutetundlikud paneelid muudavad nende juhtimise lihtsaks.

Kõrvaklapid/TW500L/1

Kuulake iga detaili

Armasta muusikat taas Air Pro 3 abil. Nendel kõrvaklappidel on 11 mm titaandraiverid kvaliteetse heli tagamiseks. Nii saate nautida kristallselget ja üksikasjalikku heli ning sügavat ja võimsat bassi. Nüüd tunned end kõikjal, nagu oleksid kontserdil!

Kõrvaklapid/TW500L/9

Sukelduge muusikasse

Unustage tüütu müra ja nautige oma muusikat rohkem! Air Pro 3-l on ANC Quiet Smart 2.0 hübriidmürasummutus, mis summutab usaldusväärselt välishelid kuni 43 dB. Nii saate hõlpsasti kuulata oma lemmikesitusloendit kõikjal, kus viibite – nüüd ei häiri teid miski!

Kõrvaklapid/TW500L/3

Mõeldud kõnede jaoks

Nüüd saate telefoniga rääkida isegi väga mürarikastes kohtades! Igal kõrvaklapil on kuni kolm sisseehitatud mikrofoni, mis võtavad hõlpsalt vastu iga sõna. Samuti toetavad need täiustatud cVc 8.0 mürasummutussüsteemi, mis filtreerib välja kõik soovimatud ümbritsevad helid. Võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad kõike, mida te ütlete.

Kõrvaklapid/TW500L/8

Usaldusväärne ühendus

Jätke häiretega hüvasti ja nautige stabiilset traadita ühendust. Air Pro 3 kasutab uuenduslikku Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, pakkudes kiiret ja stabiilset ühendust teie valitud seadmega, tarbides samal ajal vähem energiat. Lisaks saate neid ühendada korraga kahe seadmega.

Kõrvaklapid/TW500L/5

Tööaeg kuni 45 tundi

Kuulake muusikat ilma piiranguteta. Sisseehitatud aku suudab pakkuda kuni 9 tundi katkematut tööd. Veelgi enam, saate kaasasoleva ümbrise abil seda aega pikendada tervelt 36 tunni võrra. See toetab ka kiirlaadimist, nii et umbes 10 minutist piisab, et saaksite veel 90 minutit muusikat taasesitada. Laadimisümbrist saad laadida kas USB-C kaabli kaudu (kaasas) või juhtmevabalt.

Kõrvaklapid/TW500L/2

Mõeldes mugavusele

EarFun on kujundanud kõrvaklapid, et pakkuda kasutajatele maksimaalset mugavust. Air Pro 3 kohandub suurepäraselt kõrva kujuga ega tekita ebamugavust isegi pärast tundidepikkust muusikakuulamist. Komplekti kuulub ka 4 paari erineva suurusega vahetatavaid kõrvaotsikuid, mis võimaldavad teil neid veelgi vastavalt oma vajadustele kohandada. Need on ka IPX5 veekindlad, nii et nad on vihma- või higikindlad ning sisseehitatud puutepaneelid pakuvad lihtsat juhtimist.

Kõrvaklapid/TW500L/6

Spetsiaalne rakendus

Kas soovite rohkem funktsioone? Või äkki hoolite oma kõrvaklappide isikupärastamisest? Installige spetsiaalne EarFun Audio rakendus, mis on saadaval nii Google Plays kui ka App Store'is. Selle abil pääsete juurde ekvalaiseri sätetele, saate kontrollida aku taset ja muuta puuteplaadi funktsioone.

Kõrvaklapid/TW500L/7

Komplektis

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • USB-A–USB-C laadimiskaabel
  • silikoonist kõrvaotsad (XS/S/M/L)
  • kasutusjuhend
Tootja EarFun
Mudel Air Pro 3
Värv sinine
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi sagedus 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetoothi profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi edastusvõimsus 2. klass
ANC vähendamise tase kuni 43 dB
aku tüüp liitiumpolümeer
Aku kestvus kuni 45 tundi (koos laadimisümbrisega)
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi (kõrvaklapid)
Laadimise tüüp USB-C, juhtmevaba
Kaal 53 g (koos laadimisümbrisega)
Garantii 24 kuud
Omadused
ANC Niisiis
Bluetoothi versioon 5.3
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv roosa
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles