Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (viinamarja lilla)

  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Acefast
Kauba ID: 1806628
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS Acefast T9 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (lilla)

Sukelduge oma lemmiklugudesse kõikjal, kus te ka poleks! TWS Acefast T9 kõrvaklapid tagavad suurepärase helikvaliteeti, olenemata sellest, kas kuulate muusikat, podcaste või räägite telefoniga. Tänu uusimale Bluetooth 5.3 versioonile pakuvad need usaldusväärset ühendust Sinu seadmega ning nende tööaeg koos laadimisümbrisega ulatub kuni 30 tunnini. Neil on ka IPX4 veekindlussertifikaat, mis muudab need ideaalseks kaaslaseks treeninguteks ja välitegevusteks.

Acefast/T9-viinamarja-lilla/1

Heli, mis äratab teie muusika ellu

Acefast T9-ga kogete heli, mis tõmbab teid muusikamaailma! Kõrvaklappidel on 9-millimeetrised dünaamilised draiverid, mis muudavad taasesitatud heli äärmiselt selgeks ning bassi tugevaks ja kaasahaaravaks, pakkudes helielamust, mida väärite. Iga noot, iga muusikaline detail on täpselt reprodutseeritud, muutes muusika meeltele tõeliseks pidusöögiks.

Acefast/T9-viinamarja-lilla/8

Helistage kuhu iganes soovite

Nüüd saate vabalt helistada kõikjal! Intelligentse mürasummutustehnoloogiaga sisseehitatud mikrofonid muudavad teie telefonikõned kristallselgeks isegi mürarikkas keskkonnas. Rahvarohke kaubanduskeskus, lärmakas raudteejaam või linnakära - miski ei sega enam teie vestlust!

Acefast/T9-viinamarja-lilla/4

Muusika päevaks – kuni 30 tundi kasutusaega

Kas olete muusikaliseks maratoniks valmis? Kõrvaklapid võimaldavad teil ühe laadimisega nautida lemmikmuusika helisid kuni 6,5 tundi. Ja see pole veel kõik! Koos laadimisümbrisega pakub Acefast T9 hämmastavat 30 tundi pidevat taasesitust. See on piisav aeg, et oma lemmikheliriba kõrvus isegi kõige pikema päeva pingevabalt läbi elada. Veelgi enam, pärast vaid 10-minutilist laadimist saate neid kasutada veel 2 tundi.

Acefast/T9-viinamarja-lilla/7

Kiire ja stabiilne ühendus

Olenemata sellest, kas kasutate nutitelefoni, tahvelarvutit või sülearvutit, tagab Acefast T9 teile sujuva ja sujuva ühenduse. Bluetooth 5.3 uusima versiooniga olete kindel, et ühendus teie seadmega pole mitte ainult stabiilne, vaid ka välkkiire. Veelgi enam, kõrvaklapid ühilduvad paljude seadmetega, mis tähendab, et saate neid siduda mis tahes Bluetoothi toega seadmega.

Acefast/T9-viinamarja-lilla/2

Vaid paar puudutust

Avastage, kui lihtne ja mugav on oma muusikat juhtida! Varustatud intuitiivsete puutepaneelidega, on teil lihtne juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele. Ilma nutitelefoni taskust välja võtmata saate reguleerida helitugevust, peatada lugusid, vastata ja lõpetada telefonikõnesid ning palju muud. Vaadake ise, kui lihtne see on!

Acefast/T9-viinamarja-lilla/6

Loodud teie mugavuse huvides

Acefast T9 on kõrvaklapid, mis ühendavad erakordse mugavuse töökindlusega. Tänu nende uskumatult kergele disainile saate kanda tunde ilma väsimust tundmata. Kõrvaklappidel on ka IPX4 veekindlussertifikaat, mis tähendab, et need on vastupidavad niiskusele ja väiksematele pritsmetele. Nii et sa ei pea muretsema nende kahjustamise pärast, kui kuulate muusikat treenides, joostes või vihmase ilmaga!

Acefast/T9-viinamarja-lilla/5

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • silikoonist ümbris
  • silikoonpael
  • vahetatavad kummipaelad (XS / S / M / L) x4
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Acefast
Mudel T9
Värv Lilla
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10m
Kiibistik BES2600IHC
Andurid 9 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Heli kodekid SBC/AAC
Laadimiskorpuse aku mahutavus 480 mAh
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh
Tööaeg Muusika taasesitus: 6,5 h, telefonikõned: 4 h, laadimisümbrisega: kuni 30 h
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1 h
Laadimisümbrise laadimisaeg umbes 2 h
Laadimisliides USB-C
Veekindlus IPX4
Kaal 43 g
Omadused
Bluetoothi versioon 5.3
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala lilla
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles