Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (avokaadoroheline)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Acefast
Kauba ID: 1806675
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Acefast T9 TWS kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (roheline)

Sukelduge oma lemmiklugudesse kõikjal, kus te ka poleks! Acefast T9 TWS kõrvaklapid tagavad suurepärase helikvaliteeti, olenemata sellest, kas kuulate muusikat, podcaste või helistate. Tänu uusimale Bluetooth 5.3 versioonile pakuvad need usaldusväärset ühendust teie seadmega ning nende aku eluiga koos laadimisümbrisega ulatub kuni 30 tunnini. Neil on ka IPX4 veekindel sertifikaat, mis muudab need ideaalseks kaaslaseks treeninguteks ja välitegevusteks.

Acefast/T9-avokaadoroheline/1

Heli, mis äratab teie muusika ellu

Acefast T9 abil kogete heli, mis viib teid muusikamaailma! Need kõrvaklapid on varustatud 9-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis muudavad taasesituse heli uskumatult selgeks ning tugeva ja kaasahaarava bassiga, pakkudes teile väärilist helikogemust. Iga noot, iga muusikaline detail on tõetruult reprodutseeritud, muutes muusika tõeliseks sensoorseks naudinguks.

Acefast/T9-avokaadoroheline/6

Helistage kõikjal, kus soovite

Nüüd saate vabalt helistada kõikjalt! Intelligentse müravähendustehnoloogiaga sisseehitatud mikrofonid tagavad kristallselged telefonikõned ka mürarikkas keskkonnas. Rahvarohked kaubanduskeskused, mürarikkad raudteejaamad või linnakära – miski ei sega teie vestlust!

Acefast/T9-avokaadoroheline/2

Muusika terve päeva – kuni 30 tundi tööd

Kas olete muusikamaratoniks valmis? Need kõrvaklapid võimaldavad nautida lemmikmuusikat kuni 6,5 tundi ühe laadimisega. Ja see pole veel kõik! Laadimisümbrisega kombineerituna pakub Acefast T9 uskumatut 30 tundi pidevat taasesitust. See on piisav aeg, et oma lemmikheliriba kõrvus hõlpsalt läbi elada ka pikim päev. Veelgi enam, vaid 10 minutit laadimist annab teile täiendavalt 2 tundi kasutusaega.

Acefast/T9-avokaadoroheline/7

Kiire ja stabiilne ühendus

Olenemata sellest, kas kasutate nutitelefoni, tahvelarvutit või sülearvutit, tagab Acefast T9 sujuva ja probleemivaba ühenduse. Tänu uusimale Bluetooth 5.3 versioonile võite olla kindel, et teie ühendus seadmega pole mitte ainult stabiilne, vaid ka välkkiire. Lisaks ühilduvad need kõrvaklapid paljude seadmetega, mis tähendab, et saate neid siduda mis tahes Bluetoothi toega seadmega.

Acefast/T9-avokaadoroheline/4

Piisab vaid mõnest puudutusest

Avastage, kui lihtne ja mugav on oma muusikat juhtida! Need on varustatud intuitiivsete puutepaneelidega, mis muudavad põhifunktsioonidele juurdepääsu lihtsaks. Nutitelefoni taskust välja võtmata saate reguleerida helitugevust, peatada lugusid, vastata ja lõpetada telefonikõnesid ning palju muud. Vaadake ise, kui lihtne see on!

Acefast/T9-avokaadoroheline/8

Loodud teie mugavust silmas pidades

Acefast T9 kõrvaklapid ühendavad erakordse mugavuse töökindlusega. Tänu nende uskumatult kergele konstruktsioonile saate kanda neid tunde ilma väsimust tundmata. Neil on ka IPX4 veekindel sertifikaat, mis tähendab, et need on niiskuse ja väiksemate pritsmete suhtes vastupidavad. Nii et sa ei pea muretsema nende kahjustamise pärast treeningu ajal, joostes või vihmase ilmaga muusikat kuulates!

Acefast/T9-avokaadoroheline/3

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • silikoonist ümbris
  • silikoonpael
  • vahetatavad kummipaelad (XS / S / M / L) x4
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Acefast
Mudel T9
Värv Roheline
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Kiibistik BES2600IHC
Andurid 9 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Heli kodekid SBC/AAC
Laadimiskorpuse aku mahutavus 480 mAh
Kõrvaklappide aku mahutavus 40 mAh
Tööaeg Muusika taasesitus: 6,5 h, telefonikõned: 4 h, laadimisümbrisega: kuni 30 h
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1 h
Laadimisümbrise laadimisaeg umbes 2 h
Laadimisliides USB-C
Veekindlus IPX4
Kaal 43 g
Omadused
Bluetoothi versioon 5.3
Satelliidid kõrvasisesed kõrvaklapid
Traadita sagedusala roheline
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles