Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS 1MORE FIT SE OPEN (must)

  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1467655
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid TWS 1MORE FIT SE OPEN (must)

Avastage TWS 1MORE FIT SE OPEN juhtmevabade kõrvaklappidega uus helikvaliteet. Need on varustatud 14,2 mm DLC dünaamiliste draiveritega, mis pakuvad hämmastavat heli. Bassi täiustamise algoritm annab teile uue hinnangu võimsa bassi eest. 4 mürasummutavat mikrofoni muudavad helistamise lihtsaks ja võimas aku kestab kuni 30 tundi. Bluetoothi versioon 5.3 tagab stabiilse ühenduse. Lisaks suurendavad varustuse avatud disain ja praktilised kõrvakonksud kasutusmugavust. Teine eelis on IPX5 vastupidavus, mis võimaldab teil kuulata muusikat peaaegu igas keskkonnas.

1MORE/EF606-Must/9

Uus helikvaliteet

Suurendage oma tuju suurepärase helikvaliteediga. 1MORE FIT SE OPEN kõrvaklapid on varustatud täiustatud DBB bassivõimendusalgoritmi ja 14,2 mm dünaamiliste draiveritega koos DLC membraaniga. Kõige selle tulemuseks on erakordne helikvaliteet koos eristuva energilise heliga. Lisaks tagab jäik DLC-diafragma parema reageerimise muutuvatele toonidele ja erakordse tundlikkuse, mille tulemuseks on iga detaili täpne taasesitamine. Tähelepanuväärne on ka täiustatud suunahelitehnoloogia, mis tagab suurema privaatsuse valitud heli kuulamisel ja parandab kõrvaklappide jõudlust.

1MORE/EF606-Must/2

4 mürasummutavat mikrofoni

1MORE FIT SE OPEN kõrvaklapid viivad 4 sisseehitatud MEMS-mikrofoni ja intelligentse müravähendusalgoritmiga teie telefonikõnekogemuse täiesti uuele tasemele. Võite olla kindel, et tarbetu taustmüra on tõhusalt viidud miinimumini ja iga öeldud sõna taasesitatakse täpselt. Unustage häired ja rääkige telefoniga vabalt kõikjal!

1MORE/EF606-Must/3

Bluetooth 5.3

1MORE kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, et tagada kohene ühenduvus ja tõhus häirekindlus. Traadita side ulatus 10 meetrit võimaldab teil muusikat kuulates vabalt liikuda. Unustage ühenduse probleemid ja nautige suurepärast heli kõikjal.

1MORE/EF606-Must/5

Pikk tööaeg

Las muusika saadab teid mitmesuguste tegevuste ajal. Ühest laadimisest piisab, et VEEL 1 kõrvaklapid töötaksid kuni 10 tundi. Kaasasoleva laadimisümbrise abil saate seda aega pikendada kuni 30 tunnini. Jätke piirangutega hüvasti ja nautige erakordset jõudlust!

1MORE/EF606-Must/8

Uuenduslik ergonoomiline disain

Tänu avatud disainile ei läbi FIT SE OPEN kõrvaklapid kuulmekäike, mis suurendab oluliselt kasutusmugavust. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 10 grammi ja nutika disaini ja õrna kõverusega sobib see ideaalselt teie kõrva, pakkudes stabiilsust füüsilise tegevuse ajal. Samuti ei pea te muretsema ebamugava surve pärast. Oluline on märkida, et heli edastamine ilma vibratsioonita luusse välistab ruumitaju häired. Samuti võimaldavad kasutatavad lahendused hoida sidet ümbritsevaga, mis tõstab oluliselt turvalisust rattamatkadel.

1MORE/EF606-Must/6

Intuitiivsed juhtnupud

Saate lihtsalt vahetada laule, reguleerida helitugevust, vastata sissetulevatele kõnedele või aktiveerida hääleassistent vaid ühe puudutusega sobival telefonil. Puuteseadeid saate kohandada ka rakenduses 1MORE MUSIC.

1MORE/EF606-Must/4

Veekindel IPX5

1MORE kõrvaklapid on IPX5 higi- ja veekindlad. See tähendab, et saate neid julgelt kasutada intensiivse treeningu ajal, muretsemata higistamise või muutuvate ilmastikutingimuste pärast. Las teie lemmiklaulud saadavad teid igas olukorras!

1MORE/EF606-Must/1

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja 1 VEEL
Mudel EF606
Andurid 14,2 mm
Takistus 16 oomi
Kõrvaklappide aku mahutavus 85 mAh
Korpuse aku mahutavus 600 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg 90 minutit
Korpuse laadimise aeg 120 minutit
Mänguaeg kokku 30 tundi
Bluetoothi versioon 5.3
Juhtmevaba leviala 10 m
bluetooth protokoll HFP/A2DP/AVRCP
Sissepääs 5V 0,5A
Töötemperatuur 0 ℃ kuni 45 ℃
Sagedusreaktsioon 2,400 GHz kuni 2,4835 GHz
Korpuse kaal 59,7 g
Kõrvaklappide kaal 79,7 g
Kõrvaklappide mõõdud 44,92 x 47,11 x 22,64 mm
Korpuse mõõdud 104,8 x 54,6 x 30,0 mm
Värv must
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles