Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid TWS 1MORE FIT OPEN (hall)

  • 109.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 36.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1467656
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid TWS 1MORE FIT OPEN (hall)

Nautige hämmastavat heli juhtmevabade PurePoweri kõlarite ja DLC-membraaniga TWS 1MORE FIT OPEN kõrvaklappidega. Nende uuenduslik disain, IPX7 veekindluse reiting ja kuni 38-tunnine tööaeg tagavad mugavuse. Lisaks võimaldab 5 minutit laadimist saada kuni 2 lisatundi taasesitust. AI ENC algoritmiga topeltmikrofonid tagavad esmaklassilise kõnekvaliteedi ning Bluetooth 5.3 võimaldab nautida usaldusväärset edastamist kuni 10 meetri kaugusel.

1MORE/EF906-Hall/9

Meelte pidu

Avastage heli peened nüansid täiustatud PurePoweri draiveritega, mis taasesitavad täpselt iga noodi, suurendades heli võimsust kuni 40%. Kasutatav DLC-membraan tagab tasakaalustatud heli ja rikkalike detailide. Nüüd saate kuulda löökritme või helisevaid akorde, tekitades tunde, nagu viibiksite muusikafestivalil.

1MORE/EF906-Hall/6

Puhasta telefonikõned

1MORE kõrvaklapid pakuvad kristallselget kahepoolset suhtlust. Kasutades 4 võimsat MEMS-mikrofoni ja täiustatud sügava närvivõrgu (DNN) algoritmi, salvestatakse teie hääl täpselt, samal ajal kui ümbritsevat müra vähendatakse kuni 30 dB. Suhelge hõlpsalt oma lähedastega kõikjal, kus te ka poleks.

1MORE/EF906-Hall/7

Stabiilne Bluetooth ühendus

Uusim Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab väiksema energiatarbimise, suurepärase häirete kaitse, lihtsa juurdepääsu meelelahutusallikatele ja laialdase ühilduvuse. Unustage ülekandeprobleemid ja nautige stabiilset sidet kuni 10 meetri kaugusel!

1MORE/EF906-Hall/2

12 ekvalaiseri seadistust

FIT OPEN kõrvaklapid pakuvad 12 ekvalaiseri seadistust. Need võimaldavad teil oma heli isikupärastada ja ainulaadseks muuta, olenemata sellest, kas eelistate hiphopi, klassikalist või elektroonilist muusikat. Viige oma muusikakogemus 1MORE-ga järgmisele tasemele!

1MORE/EF906-Hall/5

Puutetundlik juhtimine

Muusikapleieri juhtimiseks, kõnede vastuvõtmiseks või lõpetamiseks või häälassistendi aktiveerimiseks ei pea te enam nutitelefoni järele sirutama. Kõik, mida pead tegema, on klõpsata torul õiges kohas! Lisaks peatatakse muusika automaatselt, kui eemaldate seadme kõrvadest. Nüüd ei jää te oma lemmikosast ühestki laulust ilma!

1MORE/EF906-Hall/3

Praktiline disain

1MORE kõrvaklapid eristab teistest nende avatud disainiga, mis ei blokeeri väliseid helisid ja võimaldab kuulda automüra rattasõidul, joostes või kõndides. See suurendab teadlikkust ümbritsevast ja turvalisust õues tegevuste ajal. Varustus on ka ülikerge – iga kõrvaklapp kaalub vaid 10g ja püsib kindlalt paigal tänu praktilistele kõrvakonksudele. Lisaks kohanduvad need ideaalselt teie kõrvade kujuga, tagades mugava kandmise pikka aega. Täiendav eelis on IPX7 veekindlus.

1MORE/EF906-Hall/4

Muljetavaldav käitusaeg

Veenduge, et teie muusika ei jäta teid isegi pikkade reiside ajal. Üks 1 MORE kõrvaklappide laadimine kestab 11 tundi. Kaasasolev laadimisümbris võimaldab pikendada seda aega 38 tunnini. Veelgi enam, tänu kiirlaadimisele piisab vaid 5-minutilisest laadimisest, et nautida veel 2 tundi taasesitust. Kõrvaklapid toetavad ka Qi juhtmevaba laadimist. Sina otsustad, kuidas eelistad oma energiat uuendada!

1MORE/EF906-Hall/1

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Laadimiskaabel
  • Kolm paari vahetatavaid korke (XS/S/M)
  • Kasutusjuhend
Tootja 1 VEEL
Mudel EF906 Andurid
Netovõimsus Takistus
16 oomi Bluetoothi versioon
5.3 Bluetoothi leviala
kuni 10 m bluetooth protokoll
HFP/A2DP/AVRCP Telefoni aku mahutavus
60 mAh Korpuse aku mahutavus
500 mAh Kõrvaklappide laadimisaeg
80 minutit Korpuse laadimise aeg
90 minutit Kõrvaklappide tööaeg
11 tundi või 38 tundi (koos laadimisümbrisega) Sissepääs
5V 1A Töötemperatuur
0 ℃ kuni 45 ℃ Sagedusvahemik
2,400 GHz kuni 2,4835 GHz Toru kaal
10 g Korpuse kaal
63 g Kõrvaklappide suurused
50,68 x 38,27 x 20,26 mm Korpuse mõõdud
86 x 65 x 29,8 mm Värv
hall
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles