Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid OneOdio Pro10 Blue

Kõrvaklapid OneOdio Pro10 Blue
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid OneOdio
Kauba ID: 1792172
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Oneodio Pro10 kõrvaklapid (Sky Blue)

Oneodio Pro10 kõrvaklapid annavad teile professionaalse heli, mida väärite. Neil on 50 mm draiverid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi ja vastavad Hi-Res Audio standarditele. Kõrvaklappide hoolikalt läbimõeldud disain tagab võrratu mugavuse ka pikkade kasutustundide ajal. Kõrvaklapid on varustatud kahe pistikuga - 6,35 mm ja 3,5 mm, mis aitab kaasa nende laialdasele ühilduvusele. Neil on ka Shareport funktsioon. Mudel Pro10 on ideaalne valik neile, kes on professionaalselt muusikaga seotud.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/1

Heli, mis teid rõõmustab

Teie lemmiklaulud pole kunagi paremini kõlanud. Kõrvaklapid on varustatud suurte 50 mm draiveritega, mis edastavad kõrge eraldusvõimega heli. Tänu sellele saate nautida kristallselget, detailirikast heli ning sügavat võimsat bassi.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/2

Jagage oma muusikat teistega

Nüüd saate oma teise poolega vabalt muusikat kuulata. Seade kasutab uuenduslikku Shareporti tehnoloogiat. Mida see tähendab? Ühe seadmega saab mugavalt ühendada mitu paari kõrvaklappe, ilma lisajagajaid kasutamata. Kasutage lihtsalt ühte saadaolevatest portidest ja ühendage oma kõrvaklapid kaasasoleva kaabli abil üksteisega.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/3

Mugav töö

Kogege, kui lihtne on Pro10 kõrvaklappe juhtida! Kaasasoleval 3,5 mm helikaablil on hõlpsaks kasutamiseks integreeritud kaugjuhtimispult. Kasutage seda esituse mugavaks peatamiseks ja jätkamiseks, lugude vahetamiseks ning kõnedele vastamiseks, lõpetamiseks või katkestamiseks. Veelgi enam, sellel on sisseehitatud mikrofon, nii et saate teistega vabalt vestelda.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/4

Mitu kasutust

Oneodio Pro10 kõrvaklapid on mõeldud erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. Need sobivad suurepäraselt professionaalseks kasutamiseks. Ükskõik, kas salvestate stuudios, miksite muusikat või mängite trumme või kitarri, Oneodio Pro10 sobib suurepäraselt professionaalseks kasutamiseks. Saate neid kasutada ka igapäevaseks kasutamiseks. Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm portidega, nii et saate need hõlpsalt ühendada nutitelefoni, sülearvuti, elektrikitarri või PS-konsooliga.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/5

Ületamatu mugavus

Nautige võrratut mugavust isegi siis, kui kasutate Oneodio Pro10 kõrvaklappe pikka aega. Kõrvaklapid istuvad tihedalt ümber kõrvade ilma ebamugava surve või ebamugavustundeta. Pehmed kõrvaklapid on valmistatud meeldivast puutetundlikust materjalist, mis suurendab veelgi teie mugavust. Lisaks saate neid vabalt 90° ja 180° võrra pöörata. Reguleeritav peavõru võimaldab reguleerida kõrvaklappe vastavalt oma eelistustele ja tänu kokkupandavale disainile mahutad need lihtsalt seljakotti või kotti.

Oneodio/Pro-10-Sky-Blue/6

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • 3,5 mm pesaga helikaabel
  • 6,35 mm / 3,5 mm kaabel
  • riidest kott
  • kasutusjuhend
Tootja Oneodio
Mudel Pro10
Värv Taevasinine
Andurid 50 mm
Takistus 32Ω
Tundlikkus 110 dB ± 3 dB
Sagedusreaktsioon 20Hz-20000Hz
Maksimaalne sisendvõimsus 1600 mW
Ühendus 3,5 mm / 6,35 mm
Omadused
Bluetoothi versioon
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala roosa ja kuldne
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles