Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid Joyroom JR-TL1 Pro (must)

Kõrvaklapid Joyroom JR-TL1 Pro (must)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533007
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-TL1 Pro juhtmeta kõrvaklapid (must)

Joyroomi juhtmevabad kõrvaklapid on mugav lahendus kõigile, kes hindavad muusika kuulamisel täielikku vabadust. Need pakuvad fantastilist, rikkalikult detailset heli ja usaldusväärset Bluetooth-ühendust stabiilse ja häireteta edastusega. Kõrvaklappide aku tööiga on kuni 28 tundi ja nende laadimiseks pole vaja rohkem kui 1,5 tundi. Lisaks on kõrvaklappidel ergonoomiline kuju, mugavad puutetundlikud juhtnupud ja need on IPX7 veekindlad. Kuulake muusikat kõikjal ja mida iganes teete!

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/2

Kõlab detailirikkalt

Nautige rikkalikke helidetaile igas olukorras! Kõrvaklapid on varustatud 6 mm draiveritega, mis vastutavad sügava heli eest. Täielik sagedusreaktsioon ja professionaalne häälestus võimaldavad teil nautida võimsat bassi ning selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid. JR-TL1 Pro ümbritseb teid HD-kvaliteediga heliga, tekitades tunde, nagu oleksite kontserdil!

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/3

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Kõrvaklapid ühendatakse teie valitud seadmega Bluetoothi versiooni 5.1 kaudu. See tähendab, et saate nautida stabiilset edastust ilma häireteta. Esmakordsel sidumisel loovad kõrvaklapid automaatselt teie seadmega ühenduse niipea, kui avate ümbrise. See praktiline lahendus muudab need igal ajal kasutamiseks valmis! JR-TL1 Pro-l on madal latentsusaeg, nii et saate vabalt vaadata filme või mängida mänge, nautides samal ajal täiuslikku heli/video sünkroonimist.

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/8

Pikk tööaeg

JR-TL1 Pro kõrvaklapid muudavad iga reisi nauditavamaks. Võimas aku tagab kuni 8 tundi pidevat kuulamist või 6 tundi telefonikõnesid. Võid võita veel 20 tundi – laadimisümbris täiendab kõrvaklappide energiat 2,5 korda, nii et saad segamatult kuulata tervet oma lemmikartisti audioraamatut või albumit. Kõrvaklappide ja ümbrise laadimisaeg on vaid 1,5 tundi.

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/7

Tasuta telefonikõned

JR-TL1 Pro on varustatud tundlike mikrofonidega, et saaksite helistada ilma häireteta. Teie tellija kuuleb täpselt kõike, mida te talle ütlete. Kõne saabudes ei pea telefoni välja võtma – kõrvaklappidel on mugav puutepaneel, mis võimaldab kõnet ja muusikapleierit kiiresti juhtida.

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/8

Lai ühilduvus

Joyroomi juhtmevabade kõrvaklappide takistus on 32 oomi, mis tähendab, et need sobivad ideaalselt kasutamiseks mobiilseadmetega, nagu telefonid, muusikamängijad ja konsoolid. Ühendage need lihtsalt Bluetoothi kaudu, mängige mänge, vaadake filme ja kuulake muusikat, nautides suurepärast helikvaliteeti!

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/4

Läbimõeldud disain

Joyroom on kõige eest hoolitsenud, seega pakub JR-TL1 Pro mitte ainult kvaliteetset heli, vaid ka erakordset mugavust. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju kohandub ideaalselt teie kõrva kujuga, nii et saate tunde kuulata muusikat ilma ebamugavustundeta. Kõrvaklappe hoitakse kerges kaasaskantavas ümbrises, et neid oleks lihtne transportida ning IPX7 veekindlusega saate kuulata energilist muusikat intensiivse treeningu ajal või vihmaga jalutades.

Rõõmutuba/JR-TL1-Pro/1

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • Kaabel
Tootja Joyroom
Mudel JR-TL1 Pro
Tüüp kõrvas
BT versioon 5.1
Toetatud protokollid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli dekodeerimine AAS/SBK
Kõlari tundlikkus 99,5 dB±3
Sagedusreaktsiooni vahemik 20Hz-20kHz
Takistus 32 oomi
Maksimaalne kõrvaklappide võimsus 3 mW
Kõlar Φ6 mm
Muusika kuulamise aeg Umbes 8 tundi (80% mahust)
Kõneaeg umbes 6 tundi (80% mahust)
Ooteaeg rohkem kui 6 kuud
Laadimissisend 5V DC/1A
Kõrvaklappide aku mahutavus 50 mAh
Korpuse aku mahutavus 300 mAh
Tsüklite arv 2,5 korda
Kõrvaklappide laadimisaeg 1,5 tundi
Korpuse laadimise aeg 1,5 tundi
Laadimisport Tüüp C
Veekindel IPX7
Laadimiskorpuse suurus 64,9 x 30 x 30
Materjal ABS
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles