Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid HiFuture FutureMate Pro (must)

  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533272
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureMate Pro kõrvaklapid (mustad)

FutureMate Pro on loodud aktiivsetele inimestele. Juhtmevaba ühendus ja läbimõeldud disain on võti mugavaks muusika kuulamiseks intensiivsete treeningute ajal. Kõrvaklapid on tuntud oma tõhusa jõudluse poolest, vähendades tõhusalt taustmüra ja võimaldades katkematuid telefonikõnesid. IPX5 veekindlus on lisaboonus, nii et sa ei pea loobuma vihma käes lemmikmuusika saatel jooksmisest.

HiFuture/Mate-Pro-black/9

Rohkem vabadust kuulates

Traadita ühenduse heliallikaga tagab Qualcommi kiip. FutureMate Pro kasutab Bluetoothi versiooni 5.2, nii et saate nautida stabiilset ja kiiret andmeedastust kuni 10 meetri kaugusel. Jätke telefon enda kõrvale pingile ja treenige segamatult muusikat kuulates.

HiFuture/Mate-Pro-black/1

Võimas jõudlus ilma juhtmeteta

FutureMate Pro kõrvaklapid pakuvad kuni 20 tundi pidevat tööd ühe laadimisega. Samuti toetavad need ümbrises kiirlaadimist, nii et saate need kohe järgmiseks muusikaseansiks valmis. Teie lemmiklood saadavad teid kõikjal, kuhu lähete.

HiFuture/Mate-Pro-black/4

Kompromissitu mugavus

Avastage mugavuse uus mõõde. Kõrvaklappidel on uuenduslik disain, mis tagab, et need ei tekita ebamugavat survet isegi pikaajalisel kasutamisel. Lisaks tagavad need teie kõrva sisemuse ja kuulmise täieliku ohutuse.

HiFuture/Mate-Pro-black/8

Hämmastav helikvaliteet

FutureMate Pro kõrvaklappide helitehnoloogia pakub kvaliteetset heli, millesse võite eksida. 15,4 mm draiverid tagavad täiusliku signaali taasesituse, pakkudes tihedaid bassi ning muljetavaldavalt selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid. FutureMate Pro abil leiavad teie lemmiklood uue elu!

HiFuture/Mate-Pro-black/6

Vastupidav ja veekindel disain

Kas treenite õues? Või äkki jäite teel koju vihma kätte? FutureMate Pro abil saab teie muusika teiega kaasas olla igas keskkonnas. IPX5 veekindel disain tähendab, et higipiisad või vihm ei kahjusta kõrvaklappe, nii et saate neid muretult kasutada olenemata ilmastikutingimustest või treeningu intensiivsusest.

HiFuture/Mate-Pro-black/5

Öelge välismüraga hüvasti

Võite unustada häirivad taustahelid. FutureMate Pro toetab ENC intelligentset mürasummutust, et soovimatu müra tõhusalt välja filtreerida. Neil on ka kaks mikrofoni, mis teie häält täpselt jäädvustavad. See tagab, et teie telefonikõned kulgevad sujuvalt, olenemata teie ümbritsevatest tingimustest.

HiFuture/Mate-Pro-black/3

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Toimub
  • Laadimiskaabel
Tootja Tere Tulevik
Mudel FutureMate Pro
Värv Must
Suurus 15,4 mm, neodüüm N40
Aku mahutavus Li-ion polümeeraku 70 mAh x 2 + 500 mAh Extra
Teoreetiline laadimisaeg kell 5.
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Kõrva peal
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles