Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid HiFuture FutureMate Pro (hall)

  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533273
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureMate Pro kõrvaklapid (hallid)

FutureMate Pro loodi aktiivseid inimesi silmas pidades. Juhtmeta ühendus ja läbimõeldud disain on võti mugavaks muusika kuulamiseks intensiivsete treeningute ajal. Kõrvaklapid paistavad silma oma tõhusa jõudluse poolest, vähendades tõhusalt taustmüra ja tagades takistamatute telefonikõnede tegemise. IPX5 hüdroisolatsioon on lisaboonus, nii et sa ei pea loobuma vihma käes lemmikmuusika saatel jooksmisest.

HiFuture/Mate-Pro-grey/1

Rohkem vabadust kuulates

Juhtmevaba ühenduse heliallikaga tagab Qualcommi kiip. FutureMate Pro kasutab Bluetoothi versiooni 5.2, et saaksite nautida stabiilset ja kiiret andmeedastust kuni 10 meetri raadiusega. Jätke telefon enda kõrvale pingile ja treenige segamatult muusikat kuulates.

HiFuture/Mate-Pro-grey/8

Võimas jõudlus ilma juhtmeteta

FutureMate Pro kõrvaklapid pakuvad kuni 20 tundi katkematut tööd ühe laadimisega. Samuti toetavad need ümbrises kiirlaadimist, nii et saate need kiiresti järgmisteks muusika kuulamise seanssideks valmis. Teie lemmiklood saadavad teid kõikjal, kuhu lähete.

HiFuture/Mate-Pro-grey/7

Kompromissitu mugavus

Avastage mugavuse uus mõõde. Kõrvaklappe eristab uuenduslik disain, mis tagab, et need ei tekita ebamugavat survet isegi siis, kui kasutate neid pikka aega. Veelgi enam, need tagavad, et teie kõrva sisemus ja kuulmine on täiesti ohutud.

HiFuture/Mate-Pro-grey/4

Vapustav helikvaliteet

FutureMate Pro kõrvaklappide helitehnoloogiad tagavad kõrgekvaliteedilise heli, millesse võite eksida. 15,4-millimeetrised draiverid taasesitavad signaali tõetruult, pakkudes tugevat bassi ning muljetavaldavalt selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid. FutureMate Pro abil saavad teie lemmiklood uue elu!

HiFuture/Mate-Pro-grey/9

Vastupidav ja veekindel disain

Kas treenite õues? Või äkki jäite teel koju vihma kätte? FutureMate Pro abil saab teie muusika teiega kaasas olla mis tahes tingimustes. IPX5-reitinguga veekindel disain tähendab, et kõrvaklappe ei kahjusta higipiisad ega vihm, nii et saate neid muretult kasutada olenemata ilmastikutingimustest või treeningute intensiivsusest.

HiFuture/Mate-Pro-grey/2

Öelge välismüraga hüvasti

Võite unustada häirivad taustahelid. FutureMate Pro toetab intelligentset mürasummutust. Need on varustatud ka kahe mikrofoniga, mis tuvastavad täpselt teie hääle. See tagab, et teie telefonikõned kulgevad probleemideta, olenemata teid ümbritsevatest tingimustest.

HiFuture/Mate-Pro-grey/3

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Juhtum
  • Laadimiskaabel
Tootja HiFuture
Mudel FutureMate Pro
Värv Hall
Suurus 15,4 mm, N40 neodüüm
Aku mahutavus Liitiumioonpolümeeraku 70mAh x 2 + 500mAh Extra
Teoreetiline laadimisaeg 5 tundi.
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Kõrva peal
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles