Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid HiFuture Future Tour (must)

  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1533271
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture Future Tour juhtmeta kõrvaklapid (must)

Avasta HiFuture juhtmevabade kõrvaklappidega tulevikuheli. Future Tour võimaldab teil nautida muusikat koos ANC hübriidmürasummutusega. Need on mõnusalt mugavad ja nende aku tööiga on kuni 40 tundi. Kui sellest ei piisa, võite turvaliselt kasutada kaasasolevat helikaablit ja nautida muusikat piiranguteta.

HiFuture/Future-Tour-black/1

Minge mürast eemale

Lõõgastuge muusika saatel ja unustage kõik muu. Kõrvaklapid toetavad aktiivset mürasummutust, nii et need isoleerivad teid tõhusalt mürast. Nad jälgivad pidevalt ümbritseva müra taset ja kõrvaldavad selle vastusignaaliga. Nii saate keskenduda sellele, mida kuulate, ja lõpuks end hellitada.

HiFuture/Future-Tour-black/5

Muljetavaldav käitusaeg

Ükskõik kui kauaks te kodust lahkute, võivad teie lemmikmeloodiad alati teiega kaasas olla. Vastupidav aku tagab kuni 40 tundi taasesitust ilma laadimiskatkestusteta. USB-C-pordiga varustatud Future Tour toetab kiiret laadimist, nii et see on kasutusvalmis vaid mõne minutiga.

HiFuture/Future-Tour-black/3

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Kiire Bluetooth 5.2 ühenduvus ja madal latentsusaeg tagavad ühendatud seadmetega sujuva kogemuse. Ükskõik, kas mängite mänge või vaatate filme, hindate madalat latentsusaega, mis võimaldab teil nautida täiuslikku heli ja video sünkroonimist. See on oluline, eriti kui üks sekund võib teie võidu otsustada!

HiFuture/Future-Tour-black/4

Juhtmega tugi

Kuigi kõrvaklapid on juhtmevabad, toetavad need ühendust komplektis oleva helikaabli kaudu. See on suurepärane lahendus, kui teie kõrvaklapid saavad tühjaks ja teil pole võimalust neid laadida. Te ei pea lõpetama kuulamist keset audioraamatut või uut taskuhäälingusaateepisoodi. Ühendage need lihtsalt kaabli abil heliallikaga ja jätkake meelelahutusega.

HiFuture/Future-Tour-black/2

Telefonikõned katkestusteta

Kas osalete veebiseminaridel või mängite võrgumänge? Nüüd saate vabalt rääkida, muretsemata häirete pärast. Täiustatud mürasummutusega kvaliteetsed mikrofonid kõrvaldavad taustmüra. See tagab, et teised kuulevad teie häält HD-kvaliteediga, ilma et peaksite ennast kordama.

HiFuture/Future-Tour-black/6

Mõnusalt mugav

Nüüd ei tekita ebamugavust isegi mitmetunnised mängusessioonid või pika audioraamatu kuulamine. Kõrvaklapid on varustatud erakordselt pehme vahtkummist kõrvaklappidega. Need kohanduvad teie kõrvade kujuga ega tekita ebameeldivat survet, nii et saate neid pikka aega probleemideta kasutada.

HiFuture/Future-Tour-black/7

Tasakaalustatud HD heli

Heli on kõrvaklappide puhul oluline ja Future Tour on fantastilise heli tagatis. Need tagavad täpse signaali taasesituse, et saaksite sukelduda oma lemmikmängu või -muusikasse ja nautida ruumilise heli heliriba.

HiFuture/Future-Tour-black/8

Kokkupandav veekindel disain.

HiFuture Future Touri kõrvaklapid on ideaalne kaaslane igal reisil. Kokkupandava disaini tõttu on neid lihtne käsipagasisse paigutada, kui neid ei kasutata. Lisaks on kõrvaklapid IPX5 sertifikaadiga veekindlad ja vastupidavad kergetele pritsmetele või vihmale.

HiFuture/Future-Tour-black/9

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskaabel
  • Helikaabel
Tootja Tere Tulevik
Mudel Tulevane ringreis
Värv Must
Traadita ühendus (TWS BUDS) Juhtmevaba V5.2
Heli dekodeerimine [SBC, AAC]
ENK/ANK ANC tugi
Mänguaeg Kuni 40 tundi
Veekindel IPX5 veekindel
Toetus Nupp
Laadija Kiirlaadimine Type-C
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp Kõrva peal
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles