Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid Black Shark BS-T9 (must)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Black Shark
Kauba ID: 1533378
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvaklapid Black Shark BS-T9 (must)

Black Shark BS-T9 on juhtmevabad kõrvaklapid, mis võimaldavad teil oma lemmiklaulud uuesti avastada. Need on varustatud 13 mm kõlaritega, mis tagavad kvaliteetse heli. ENC-tehnoloogia võimaldab helistada ka mürarikkas keskkonnas ning puutepaneelid muudavad kõrvaklappide juhtimise lihtsaks. Kuni 40 tundi kestva laadimisümbrisega saate nautida muusikat pikka aega ilma sagedase laadimiseta. Need on ka IPX4 veekindlad, mistõttu sobivad intensiivseteks treeninguteks.

BlackShark/BS-T9-Black/1

Kvaliteetne muusika

Muusika kuulamine muutub Black Shark BS-T9 kõrvaklappidega tõeliseks naudinguks. Nendel kõrvaklappidel on 13 mm dünaamilised draiverid, mis pakuvad uskumatult selget ja üksikasjalikku heli, tasakaalustades kõrgeid helisid ja võimsat bassi erakordse helikogemuse tagamiseks.

BlackShark/BS-T9-Black/2

Kristallselged vestlused

Nüüd saate sõprade ja perega selgelt suhelda, olenemata teie asukohast. Need kõrvaklapid pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti ja kõrvaldavad taustamüra tänu täiustatud ENC-tehnoloogiale. Olenemata sellest, kas viibite rahvarohkes kaubanduskeskuses, rongis või liikluses, ei sega teie vestlust miski.

BlackShark/BS-T9-Black/5

Pikendatud mänguaeg

Kuulake muusikat ilma piiranguteta! Black Shark BS-T9 suudab teie lemmiklugusid ühe laadimisega esitada kuni 7 tundi. Kas vajate mängimiseks rohkem aega? Pole probleemi! Kaasasolev laadimisümbris pikendab kõrvaklappide aku tööiga kuni 40 tunnini. Lisaks annab vaid 10 minutit laadimist veel 4 tundi taasesitust.

BlackShark/BS-T9-Black/3

Juhtmevaba vabadus

Ühendusprobleemid on minevik. Black Sharki kõrvaklapid kasutavad Bluetoothi uusimat versiooni 5.3, pakkudes kiiremat ja stabiilsemat signaaliedastust väiksema energiatarbimisega. Mängurežiimis saate nautida erakordselt madalat latentsust, tagades täiusliku heli ja video sünkroonimise. Keskenduge täielikult mängule või oma lemmikmuusikale, ilma häirete pärast muretsemata!

BlackShark/BS-T9-Black/7

Kerge, ergonoomiline disain

BS-T9 mudel üllatab oma uskumatult kerge disainiga – iga kõrvaklapp kaalub vaid 3,5 grammi! Need istuvad mugavalt kõrvadesse, võimaldades neid tunde kasutada ilma väsimuse ja ebamugavustundeta. Need on ka IPX4 veekindlad, nii et saate oma muusikat muretult nautida intensiivsete treeningute või vihmase ilmaga jalutuskäikude ajal – vihm ja higi pole probleemiks.

BlackShark/BS-T9-Black/4

Täielik juhtimine teie käeulatuses

Kõrvaklappide juhtimine pole kunagi olnud nii lihtne! Kõrvaklappidel Black Shark BS-T9 on intuitiivsed puutepaneelid, mis pakuvad kiiret juurdepääsu põhifunktsioonidele. Saate hõlpsasti juhtida muusika taasesitust, vahetada lugusid, hallata kõnesid või aktiveerida mängurežiimi. Vaadake ise, kui lihtne see on!

BlackShark/BS-T9-Black/6

Pakendis kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • USB-C laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Must Hai
Mudel BS-T9
Värv Must
Autojuhid 13 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi protokollid HFP/A2DP/AVRCP
Bluetoothi kodek SBK
Aku kestvus kell 7
40 tundi (koos laadimisümbrisega)
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Kaal (kõrvaklappide jaoks) 3,5 g
Veekindel IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles