Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid Baseus Encok CZ11 (valge)

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533213
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Encok CZ11 kõrvaklapid (valged)

Kas otsite endale ideaalseid kõrvaklappe? Baseus Encok CZ11 sobib teile ideaalselt! Need on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, nii et need tagavad suurepärase helikvaliteeti. Veelgi enam, nende hästi läbimõeldud disain pakub ainulaadset mugavust isegi pikaajalisel kandmisel. Tänu sisseehitatud mikrofonile on need kasulikud ka telefonikõnede ajal. Avasta, mida Baseus sulle veel pakkuda saab!

-Baseus/A00164300213-Z1/4

Suurepärane helikvaliteet

Baseuse kõrvaklapid viivad helikvaliteedi täiesti uuele tasemele tänu 10-millimeetristele draiveritele, mis tagavad suurepärast helikvaliteeti. Nende läbimõeldud disain mitte ainult ei täiusta madalate sageduste vahemikku, vaid muudab heli ka sügavamaks, tagades võimsa bassi. Lisaks on korpus valmistatud alumiiniumisulamist, mis mitte ainult ei anna neile elegantset välimust, vaid muudab ka heli elavamaks.

-Baseus/A00164300213-Z1/3

Loodud rääkimiseks

Baseuse kõrvaklapid on varustatud ülitundliku suundmikrofoniga, mis muudab need ideaalseks vestluseks mis tahes tingimustes. Selle tulemusel on teie vestlused kristallselged ja ilma sekkumiseta. See sobib ideaalselt neile, kes hindavad tipptasemel suhtlust.

-Baseus/A00164300213-Z1/2

Kasutusmugavus

Baseuse kõrvaklapid on loodud ülima mugavuse tagamiseks. Need sobivad kõige populaarsemate seadmetega, kuna neil on USB-C-pistik. Veelgi enam, nende kõverad ja kontuurid sobivad ideaalselt väliskõrva kanalisse, mis parandab oluliselt kandmise stabiilsust ja võimaldab pikaajalist kasutamist ilma ebamugavustundeta. Lisaks võimaldab väga integreeritud ja robustne disain lihtsalt ühe nupuvajutusega seadet juhtida ja häälassistendi kasutamist. See ergonoomika ja funktsionaalsuse kombinatsioon muudab need kõrvaklapid ideaalseks ka kõige nõudlikumatele kasutajatele.

-Baseus/A00164300213-Z1/6
Tootja Baseus
Mudel Encok CZ11
Toote kood A00164300213-Z1
Andurid 10 mm
Mikrofon jah
Juhtnupp jah
Suhtlemine ühendatud
Materjal alumiiniumi sulam
Värv valge
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles