Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid Aukey EP-M2 TWS (must)

Kõrvaklapid Aukey EP-M2 TWS (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Aukey
Kauba ID: 1610704
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Aukey EP-M2 TWS juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

Juhtmeta kõrvaklapid Aukey EP-M2 on ideaalne valik muusikasõpradele, kes otsivad usaldusväärseid igapäevaseid kõrvaklappe. Nende 13-millimeetrised draiverid pakuvad fantastilist helikvaliteeti ja tänu saadaolevatele EQ-režiimidele saate nende jõudlust oma vajadustele vastavaks kohandada. Nende tööaeg koos korpusega on kuni 20 tundi ja neid on lihtne kasutada intuitiivsete puutepaneelidega. Need on IPX4 veekindla sertifikaadiga, nii et need vastavad kõigi aktiivse elustiiliga inimeste vajadustele.

Aukey/EP-M2/2

Avastage kuulamises uus mõõde

Tundke end nagu elaval kontserdil ja laske muusikal viia teid maagilisse helimaailma. Kõrvaklappidel on 13 mm draiverid, mis edastavad heli uskumatu selguse, bassi sügavuse ja toonide selgusega. Olenemata sellest, kas olete klassikalise muusika, roki, hip-hopi või elektroonilise muusika austaja, pakuvad kõrvaklapid teile unustamatu muusikaelamuse.

Aukey/EP-M2/10

3 EQ režiimi

Kõrvaklappidel on 3 erinevat EQ režiimi, et kohandada heli vastavalt teie eelistustele. Muusikarežiim pakub täiuslikult tasakaalustatud heli, samas kui Bass Boost pakub võimsat bassi, mis rõhutab mis tahes laulu rütmi ja energiat. Ja kui soovite telefonikõnede ajal kristallselget heli, lülitage vokaalrežiimi!

Aukey/EP-M2/3

Sujuv ühendus

Aukey EP-M2-d kasutavad täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis vastutab stabiilse ja kohese ühenduse eest teie valitud seadmega. Võite unustada häired ja viivitused! Kuid see pole veel kõik – kõrvaklapid annavad teile veelgi suurema valikuvabaduse. Saate kasutada üht kõrvaklappi, jättes teise ümbrisesse, või kasutada mõlemat korraga, andes teile stereoheli täieliku sügavuse. Teie otsustate, kuidas soovite oma muusikat kuulata!

Aukey/EP-M2/4

Täielik kontroll teie kätes

Kõrvaklappide kasutamine on lihtsam kui arvate. Neil on intuitiivsed puuteplaadid, mis annavad teile täieliku kontrolli oma muusika või kõnede üle. Nüüd saate vaid mõne puudutusega oma muusikat juhtida, kõnesid vastu võtta, režiime vahetada ja palju muud. Enam ei pea te iga kord oma telefoni järele sirutama – nüüd on kõik teie käeulatuses!

Aukey/EP-M2/8

Teie unistuste mugavus

Aukey EP-M2 kõrvaklapid pakuvad teile maksimaalset mugavust isegi tundide kaupa muusikat kuulates. Nende ergonoomiline disain tähendab, et need sobivad ideaalselt teie kõrvade kujuga ja tänu nende kergele kaalule (3,5 g) ei tunne te isegi nende kohalolekut. Need on ka IPX4 veekindlad, nii et saate neid vabalt kasutada olenemata ilmastikutingimustest.

Aukey/EP-M2/5

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
Tootja Aukey
Mudel EP-M2
Värv Must
Andurid 13 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiilid A2DP / AVCTP / AVRCP / HFP
Sagedusreaktsioon 20Hz - 20kHz
Takistus 32Ω
SPL 105dB±3dB@1KHz
Vahemik Kuni 10 m
Tööaeg Kuni 4h
Kuni 20h (koos laadimisümbrisega)
Laadimisaeg 1,5h
Laetav aku Liitiumpolümeer (2 x 30 mAh)
Kaal telefonitoru kohta 3,5 g
Veekindlus IPX4
Omadused
Bluetoothi versioon 5.3
Kiirlaadimise standard
Traadita sagedusala must
Ühenduse tüüp

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles