Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid Audio Technica ATH-M20xBT Must

Kõrvaklapid Audio Technica ATH-M20xBT Must
Laos
  • 94.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31.66 €
Kaubamärgid Audio technica
Kauba ID: 1452566
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kõrvapealsed juhtmevabad kõrvaklapid ATH-M20xBT sisaldavad kõiki soovitud funktsioone ja helikvaliteeti, mida soovite. ATH-M20xBT Bluetooth-kõrvaklapid, mis on inspireeritud meie populaarsetest professionaalsetest stuudiokõrvaklappidest ATH-M20x ja võimsate 40 mm draiveritega, pakuvad uskumatut kuulamiskogemust täisvahemiku, ülitäpse heli ja täiustatud bassiga.

Nautige helisignaali, mis on häälestatud nii, et see peegeldaks meie juhtmega stuudiomonitori kõrvaklappe kõikjal, kuhu lähete. ATH-M20xBT-l on mitmepunktilise sidumise võimalus, mis võimaldab teil juhtmevabalt ühendada kahe seadmega, mis on optimaalne multimeediumi kasutamiseks. Juhtmeta kõrvaklapid on varustatud ka madala latentsusajaga režiimiga, mis parandab heli ja video sünkroonsust sujuvaks voogesituse ja mängimise tagamiseks.

Audio-Technica kõrvapealsed kõrvaklapid pakuvad suurepärast heliisolatsiooni valju keskkonnas. Moodsa disaini ja kvaliteetseid materjale ühendav ATH-M20xBT pakub ideaalset kuulamiskogemust neile, kes seavad heli esikohale.

Kõrvaklappidel ATH-M20xBT on pikk aku tööiga, mis tagab kuni 60 tundi pidevat kasutamist täislaadimisel ja kuni 3 tundi kasutust 10-minutilise kiirlaadimisega (USB-C ühenduse kaudu). Vasakusse kõrvaklappi sisseehitatud mikrofon ja nupud võimaldavad teil hõlpsalt juhtida kõnesid, muusika taasesitust ja helitugevust. Professionaalse kvaliteediga kõrvapadja ja peapaela materjalist valmistatud ATH-M20xBT on valmistatud pikaajalise vastupidavuse ja mugavuse tagamiseks.

Kaasasolevad tarvikud: ATH-M20xBT on varustatud 1,2 m (3,9 tolli) kaabliga valikulise juhtmega ühenduse jaoks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles