Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid 1MORE, Penta draiver P50 (must)

  • 135.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45.33 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1806544
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 Penta draiver P50 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (must)

Kogege oma lemmiklugusid kuulates veelgi rohkem naudingut 1MORE Penta draiveri P50 kõrvaklappidega. Need kõrvaklapid on varustatud 5 hübriiddraiveriga, mille häälestas heliinsener Luca Bignardi. Saavutatud kvaliteetne heli on sertifitseeritud Hi-Res Audioga. Lisaks on kõrvaklappidel kerge ja ergonoomiline disain, mis võimaldab teil nautida kvaliteetset heli pikka aega. Neil on ka eemaldatav MMCX-kaabel.

1MORE/EH904-Must/3

Uuenduslikud draiverid

7 mm DLC dünaamiline draiver tagab dünaamilise bassi, mille tulemuseks on erakordselt selge ja realistlik heli. Samal ajal töötavad 4 spetsiaalset tasapinnalist draiverit ülikõrgeid sagedusi, laiendades helivahemikku kuni uskumatult elutruu 40 kHz-ni.

1MORE/EH904-Must/8

Hi-Res kvaliteet

1MORE Penta draiveriga P50 kõrvaklapid on saanud Hi-Res Audio sertifikaadi, mis kinnitab nende võimet reprodutseerida parimaid muusikalisi detaile võrratu täpsusega. Nende tekitatud heli on täpselt häälestatud insener Luca Bignardi poolt, et pakkuda kaasahaaravat helikogemust, säilitades samal ajal tooni sügavuse kogu sagedusvahemikus.

1MORE/EH904-Must/9

Täiustatud disain

Unikaalne kahemagnetiline konstruktsioon suurendab magnetvälja kvaliteeti, võimaldades taasesitada üksikasjalikumat ja täpsemat heli. See tagab, et 1MORE Penta driver P50 kõrvaklapid pakuvad uskumatut heliselgust, rikastades iga muusikakogemust. Lisaks lisab klassikaline musta ja kulla kombinatsioon elegantsi, täiendades peaaegu iga stiili.

1MORE/EH904-Must/7

Täiendavad eelised

1MORE Penta driver P50 kõrvaklapid on loodud optimaalset kasutajamugavust silmas pidades. Ergonoomiliselt kumerad otsikud (45°) ja pehmed eelvormitud kõrvakonksud tagavad stabiilsuse ja mugavuse isegi pikaajalisel kasutamisel.

1MORE/EH904-Must/5

Mugav juhtimine

MEMS-mikrofon võimaldab sujuvat suhtlust telefonikõnede ajal. Samal ajal võimaldavad 3 praktilist nuppu muusika ja kõnede vahel lülituda. Lisaks võimaldab kullatud MMCX-pistik hõlpsat eemaldamist ning pakub ületamatut paindlikkust ja mugavust. See võimaldab kiiresti kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele ja kasutada erinevat tüüpi kaableid. Pakett sisaldab ka Hi-Res USB-C kuni 3,5 mm adapterit.

1MORE/EH904-Must/6

Pakett sisaldab:

  • VEEL 1 Penta draiver P50 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Kaabel
  • USB-C kuni 3,5 mm adapter
  • Seitse paari vahetatavaid kõrvaotsi (XS, S, S, M, L, L, XL)
  • Säilituskarp
  • Kasutusjuhend
Tootja 1 VEEL
Mudel EH904
Sagedusvahemik 20–40 000 Hz
Takistus 32 Ω
Tundlikkus 105 dB
Hinnatud jõud 5 mW
MEMS mikrofoni juhtimine Jah
Ühendus Kullatud 3,5 mm pistik
Kaal 21 g
Kaabli pikkus 1,25 m
Kaabli materjal Hõbetatud OFC traat
Värv Must
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid
Traadita sagedusala
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles