Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kõrvaklapid 1MORE, ANC SonoFlow SE (sinine)

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1467653
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 juhtmevabad kõrvaklapid, ANC SonoFlow SE (must)

Juhtmeta kõrvaklappidel 1MORE SonoFlow SE on 40 mm dünaamilised DLC-draiverid, mis pakuvad rikkalikult üksikasjalikku, sügavat ja selget heli. QuietMax™ hübriidmüra summutustehnoloogia ja tehisintellekti abil saate hõlpsalt lähedastega kõnesid pidada. Teie käsutuses on ka läbipaistvusrežiim. Kõrvaklapid pakuvad kuni 70 tundi pidevat taasesitust ja toetavad kiiret laadimist. Neil on ka 12 ekvalaiseri seadistust, samas kui pehmed kõrvapadjad ja reguleeritav peapael tagavad mugavuse. Lisaks tagab Bluetooth 5.0 usaldusväärse edastuse kuni 10 meetri kaugusel ning praktilised nupud tagavad intuitiivse töö.

1MORE/HC306-Must/5

Kvaliteetsed draiverid

SonoFlow SE kõrvaklappidel on uuenduslikud DLC-membraanidraiverid koos paindliku PET-membraaniga. Selle ainulaadse kombinatsiooniga kogete unustamatut helielamust. DLC-diafragma pakub üksikasjalikku heli kristallselgusega, samas kui PET-membraan tagab võimsa bassi, mis täiustab mis tahes muusikakompositsiooni. Kas olete valmis 1MORE abil muusikat uuesti avastama?

1MORE/HC306-Must/7

Müra vähendamise ja läbipaistvuse režiim

Täiustatud QuietMax™ mürasummutusfunktsiooniga 1MORE kõrvaklapid pakuvad konkurentsitu helikvaliteeti. See patenteeritud tehnoloogia vähendab tõhusalt taustamüra, võimaldades teil täielikult muusikale keskenduda. Ükskõik, kas töötate kontoris, naudite õues olemist või sõidate metroos pendeldama, võimaldab SonoFlow SE teil keskenduda helile. Unustage häiriv tuulemüra, kodumasinad, liiklus või läheduses räägivad inimesed! Kui aga soovite olla ühenduses oma ümbrusega ja kuulda, mis teie ümber toimub, saate kasutada läbipaistvusrežiimi.

1MORE/HC306-Must/2

Rakenduses kohandatavad ekvalaiseri sätted.

Kohandage heli oma maitse järgi. Rakendus 1MORE MUSIC annab teile juurdepääsu 12 professionaalselt häälestatud ekvalaiseri seadele, sealhulgas hip-hop, akustiline, taskuhääling, elektrooniline, vaikerežiim, klassikaline, pop, vokaalivõimendus, sügav, bassivõimendus, lounge ja bassirull. Valige oma lemmikseade ja laske SonoFlow SE kõrvaklappidel tuua välja iga loo parim!

1MORE/HC306-Must/1

Kuni 70 tundi teie lemmikhelidega

SonoFlow SE pakub kuni 70 tundi pidevat taasesitust (kui ANC-režiimi ei kasutata) või 50 tundi (kui ANC-režiim on lubatud). Nii saate nautida oma lemmiklugusid segamatult – isegi pikkadel reisidel. Veelgi enam, tänu kiirlaadimisfunktsioonile piisab vaid 5-minutilisest uuendatud laadimisest, et kõrvaklapid töötaksid veel 5 tundi. Nende täislaadimisaeg on 80 minutit.

1MORE/HC306-Must/9

Ideaalne helistamiseks

Tehisintellekti kasutamine on võimaldanud tagada selge vestluse peaaegu igas olukorras. 1 MORE kõrvaklapid salvestavad ja võimendavad täpselt häält, kõrvaldades samal ajal taustamüra. Tänu sellele kuuleb vestluskaaslane iga su sõna ka mürarikkas keskkonnas. Nautige suhtlemist ilma segamiseta!

1MORE/HC306-Must/3

Imeline mugavus

SonoFlow SE kõrvaklapid pakuvad erakordset kasutajamugavust. Pehmed kõrvaklapid on valmistatud proteiinnahast ja reguleeritav polsterdatud peapael kohandub ideaalselt teie pea kujuga. Lisaks ei ületa toote kaal 240 g, nii et saate kuulata muusikat pikka aega ilma ebamugavust tundmata. Samuti on teie käsutuses praktilised nupud, millega saate muuhulgas seadet sisse ja välja lülitada, telefonikõnesid hallata või helitugevust reguleerida. Veelgi enam, Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühendusega saate nautida stabiilset edastust kuni 10 meetri kaugusel. Kõik teie mugavuse huvides!

1MORE/HC306-Must/4

Sisaldab:

  • Juhtmeta kõrvaklapid
  • Laadimiskaabel
  • Helikaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja 1 VEEL
Mudel HC306
Andurid 40 mm
Kõlari impedants 32 oomi
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala kuni 10 m
bluetooth protokoll HFP/A2DP/AVRCP
Aku mahutavus 720 mAh
Laadimisaeg 80 minutit
Mänguaeg täislaadimisel 70 tundi (kui ANC režiim on välja lülitatud) või 50 tundi (kui ANC režiim on sisse lülitatud)
Töösagedus EIRP: 2402–2480 MHz, 9,61 dBm (max).
Sissepääs 5V 1,1A
Maksimaalne võimsus 20 mW
Töötemperatuur 0 ℃ kuni 45 ℃
Sagedusvahemik 2,400 GHz kuni 2,4835 GHz
Mõõtmed 170 x 192 x 82 mm
Kaal 240 g
Värv must
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles