Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kärcher OC 3 survepesur Kompaktne aku 120 l / h Must, Kollane

Kärcher OC 3 survepesur Kompaktne aku 120 l / h Must, Kollane
Laos
  • 158.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53 €
Kaubamärgid Karcher
Kauba ID: 1756889
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Olenemata sellest, kas olete mägirattur, koertega jalutaja, matkaja või lihtsalt armastate vabas õhus aega veeta, ei ole muda autosse, telki või haagissuvilat veetmine kunagi päeva õnnelik lõpp. Veelgi enam, kuivanud mustuse jätmine välivarustusele ei tee sellele midagi head – palju parem on see võimalikult kiiresti maha loputada. Siin tuleb appi Kärcher Portable Cleaner – lihtne ja kerge lahendus liikvel olles puhastamiseks. Kaasaskantavat puhastusvahendit on lihtne auto pakiruumis või haagissuvilas hoida, kuna sellel on 4-liitrine veepaak ja 5-baarine rõhk, mis sobib suurepäraselt ratta, kalosside, koera või vankri maha loputamiseks porise päeva lõpus. Kui olete lõpetanud, hoitakse pihustuspüstol ja voolik korras ning saadaval on lisatarvikukomplektid, mis võimaldavad jalgrataste, lemmikloomade ja välivarustuse tõhusat ja põhjalikku puhastamist. Sellel masinal on 2-aastane garantii.

Kompaktne disain
Spiraalvooliku ja päästikpüstoli mugav hoidmine eemaldatava veepaagi all. Lihtne transportida, ruumisäästliku panipaigaga.

Integreeritud liitiumioonaku
Toiteallikast sõltumatu puhastamine. Aku pikk tööiga, mis tähendab, et seda saab mitu korda kasutada, enne kui see tuleb uuesti laadida.

Tõhus, kuid õrn madalrõhkkond
Madal rõhk pakub puhastamise eelist, mis on korraga nii tõhus kui ka äärmiselt õrn. Standardne lameda pihustiga otsik võimaldab jälgida mustuse eemaldumist. Koonuspihustusotsik sobib ideaalselt tundlikumaks puhastamiseks nagu koerakäpad.Kärcher OC 3. Kujutegur: Kompaktne, Toiteallikas: Aku, Vooliku pikkus: 2,8 m. Maksimaalne vooluhulk: 120 l/h, Maksimaalne veetemperatuur: 40 °C, Helivõimsuse tase: 84 dB. Vahelduvvoolu sisendpinge: 100 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion). Kaal: 2,2 kg, Laius: 234 mm, Sügavus: 277 mm. Pakendi kaal: 2,9 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles