Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kärcher OC 3 KOKKUVAD survepesur Kompaktne aku 120 l / h Must, Valge, Kollane

  • 166.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 55.66 €
Kaubamärgid Karcher
Kauba ID: 1807107
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
MOBIILNE VÄLISPUHASTUS OC 3 KOKKUVÕTT

Kõigile, kes vajavad liikvel olles puhastuslahendust, mida saab hoida ja transportida kõige väiksemates kohtades: Kärcheri kompaktsel ja kergel kokkupandaval survepesuril OC 3 on kokkupandav veepaak. Seda saab kiiresti kokku voltida minimaalse pakendi suuruseni ja see võimaldab ruumisäästlikku hoiustada. Liitiumioonakuga on seade igal ajal ja ilma aeganõudva ettevalmistuseta kasutamiseks valmis: täitke lihtsalt veega ja alustage. LED-ekraan annab teavet aku laetuse taseme kohta. Painduv 1,8 meetri pikkune survevoolik tagab puhastamisel optimaalse liikumisvabaduse. Kas kämpingus, pärast rattasõitu või kodus aias – mobiilne välipuhastusvahend on ideaalne lahendus kiireks puhastamiseks. Kasutusalade laiendamiseks on saadaval lai valik tarvikuid.

Tõhus ja õrn madalrõhkkond

Madala rõhu eelis: tõhus ja samal ajal väga õrn puhastus, sobib ideaalselt tundlikele pindadele. Standardne lameda joaga otsik puhastab usaldusväärselt ja täpselt ka raskesti ligipääsetavad kohad. Koonuspihustusotsik sobib veelgi tundlikumaks puhastamiseks, näiteks koerakäppade jaoks.

Uuenduslik kokkupandav paak

Suure mahutavusega (8 l) painduv veepaak, mille saab kokku voltida minimaalsesse pakendisuurusesse, et hõlbustada transportimist ja ruumisäästlikku ladustamist. Vähendatud ruumivajadus: voolik ja päästikpüstol on paigutatud kompaktselt kokkuvolditud seadmesse.

Integreeritud liitiumioonaku

Mobiilne puhastus igal ajal ilma toiteühenduseta. Pikk aku tööaeg korduvaks kasutamiseks, ilma vahepealse laadimiseta. LED-ekraan annab märku, kui akut on vaja laadida. Seadme USB-tüüpi C laadimispesa võimaldab paindlikku laadimist ka liikvel olles, nt autos või akupangas.
Kärcher OC 3 KOKKUVAD. Kujutegur: Kompaktne, Toiteallikas: Aku, Vooliku pikkus: 1,8 m. Maksimaalne vooluhulk: 120 l/h. Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku eluiga: 15 min, Aku laadimisaeg: 2,25 h. Kaal: 2,2 kg, Laius: 298 mm, Sügavus: 305 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles