Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kärcher KB 5 Battery Dry Bagless 0,37 L Must, Kollane

Kärcher KB 5 Battery Dry Bagless 0,37 L Must, Kollane
Laos
  • 98.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33 €
Kaubamärgid Karcher
Kauba ID: 1756799
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Enamik kodusid vajab igapäevast ülevaatamist, lihtsalt selleks, et korjata üles puru, lemmikloomade karvad või väljast sisse kõndinud mustus. Tolmuimeja iga kord välja saamine võib olla palju vaeva, kuid just siin tuleb appi Kärcheri juhtmeta pühkimismasin. See on uuenduslik akutoitega elektriline pühkimismasin, mis korjab igapäevase mustuse mõne sekundiga kokku ja hoiab seejärel korralikult kapis või nurka. järgmisena vajate seda. Pöörlev hari tagab sellise kompaktse ja lihtsa disaini jaoks suurepärase jõudluse ning puhastab ääreni nii kõvad põrandad kui ka vaibad. Kärcheri KB5 elektriharja on rõõm kasutada juba käivitamise hetkest – pole vaja vajutada ühtegi nuppu, lihtsalt kallutad käepidet ja see käivitub automaatselt, seejärel juhib seda vaevata ümber mööbli. Seda on lihtne tühjendada ja see annab teile 30 minutit puhastusvõimsust, enne kui seda on vaja laadida. Elektrilisel juhtmeta pühkimismasinal on kaheaastane garantii.

Kärcheri adaptiivne puhastussüsteem
Eemaldab usaldusväärselt mustuse kõigilt põrandapindadelt. Uuenduslik reguleeritav pühkimisserv optimaalseks mustuse kogumiseks. Täiustatud sisemine geomeetria koos optimaalse mustusejuhtivusega usaldusväärseks mustuse eemaldamiseks.

Mustusmahutit on lihtne eemaldada ja uuesti paigaldada
Kiire ja lihtne tühjendamine ilma mustusega kokku puutumata.

Paindlik topeltliigend
Käepidet saab pingutuseta igas suunas liigutada. Lihtne manööverdada. Kaasa arvatud mööbli ja toolide vahel.Kärcher KB 5. Tolmumahuti tüüp: Kotita, Toote värvus: Must, Kollane, Tolmumaht: 0,37 L. Puhastustüüp: Kuiv, Puhastuspinnad: Vaip, Kõva põrand, Töölaius (standardhari): 21 cm. Toiteallikas: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku pinge: 3,7 V. Laius: 230 mm, Sügavus: 215 mm, Kõrgus: 1120 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles