Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kärcher K 5 SMART CONTROL survepesur Püsti elektriline 500 l / h Must, Kollane

  • 380.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 127 €
Kaubamärgid Karcher
Kauba ID: 1756804
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
KÕRGSURVEPESU K 5 SMART CONTROL

Tänu integreeritud Bluetoothile saab K 5 Smart Control survepesuri ühendada Kärcheri kodu ja aia rakendusega. See tähendab, et kasutajat toetatakse nutitelefoni kaudu optimaalselt paljudes puhastusolukordades ja paljude puhastusobjektide puhul – ja võib saavutada veelgi tõhusamaid puhastustulemusi. Rakendus pakub palju kasulikke funktsioone, nagu rakenduskonsultant kasulike näpunäidete ja näpunäidetega, kokkupanekujuhised, hooldus- ja hooldusjuhised, samuti Kärcheri teenindusportaal. Seadmel on ka lisavõimsuse suurendamise režiim, LCD-ekraaniga pihustuspüstol G 180 Q Smart Control ja 3-in-1 Multi Jet pihustustoru. Rõhk seatakse kas otse pihustuspüstolile või kantakse pihustuspüstolile rakenduskonsultandi abiga rakendusest üle. LCD-ekraanilt saate kontrollida, milline rõhutase on seatud, kas võimendust saab käivitada või kas seade on endiselt jõuderežiimil. Muude varustusdetailide hulka kuuluvad voolikupool mugavaks käsitsemiseks, Plug 'n' Clean pesuainesüsteem, kvaliteetne alumiiniumist teleskoopkäepide ja pargiasend hõlpsasti ligipääsetavate tarvikute jaoks.

Ühendub rakendusega Home & Garden Bluetoothi kaudu

Kärcheri kodu ja aiarakendus teeb sinust puhastuseksperdi. Kasutage meie ulatuslikke Kärcheri teadmisi täiuslike puhastustulemuste saavutamiseks. Rakendus edastab Bluetoothi kaudu survepesurile optimaalse rõhu.

Boost-režiim lisavõimsuseks võitluses mustuse vastu

Lisavõimsusega suurendab võimendusrežiim puhastamise efektiivsust ja säästab aega. Võimaldab tõrksa mustuse võimsat punktpuhastust.

Smart Control pihustuspüstol ja 3-in-1 Multi Jet pihustustoru

Pihustuspüstol LCD-ekraaniga ja nuppudega surve- või pesuaine doseerimiseks. Pöörlev 3-in-1 Multi Jet sisaldab kolme erinevat otsikut lihtsaks vahetamiseks. Kiirühendus kõrgsurvevooliku ja tarvikute hõlpsaks ühendamiseks.Kärcher K 5 SMART CONTROL. Kujutegur: Püsti, Toiteallikas: Elektriline, Vooliku pikkus: 10 m. Maksimaalne vooluhulk: 500 l/h, Töörõhk (max): 145 bar, Töörõhk (min): 20 bar. Vahelduvvoolu sisendpinge: 230 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 Hz, Ühendatud koormus: 2100 W. Kaal: 13,7 kg, Laius: 306 mm, Sügavus: 402 mm. Pakendi kaal: 17200 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles