Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kontroller 2-ühes kaitsekate Sunnylife YK570 DJI RC PLUS / Inspire 3 / Matrice M30 seeria + päikesesirm

Kontroller 2-ühes kaitsekate Sunnylife YK570 DJI RC PLUS / Inspire 3 / Matrice M30 seeria + päikesesirm
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1533000
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife 2-in-1 päikesevari ja kontrolleri kate DJI RC PLUS / Inspire 3 / Matrice M30 seeria (YK570) jaoks

Nüüd võib teie droonilendamise kogemus olla veelgi nauditavam! Unustage peegeldused ekraanil, mis varjavad kogu vaadet. Kontrolleri kate võimaldab teil drooni mugavalt ja turvaliselt juhtida ka kõige päikeselisematel päevadel. Saate seda paigutada kahe nurga all, pakkudes teile tõhusat päikesekaitset. Kui olete lendamise lõpetanud, sulgege lihtsalt kate – nii kaitsete ekraani, nuppe ja pulgakesi kahjustuste eest, võimaldades teil varustuse muretult kotti või seljakotti hoiustada.

Sunnylife/YK570/2

Ideaalne sobivus

Sunnylife kate on mõeldud spetsiaalselt DJI RC PLUS kontrolleritele, mis tähendab, et see sobib ideaalselt nende struktuuriga, kaitstes ekraani ja nuppe tõhusalt kriimustuste või löökide eest. Veelgi enam, te ei pea pulkade pärast muretsema – meie hoolitsesime ka nende eest! Suletud kujul sobivad kaaned ideaalselt nende jaoks ettevalmistatud aukudesse, muutes need ladustamisel ja transportimisel täiesti ohutuks.

Sunnylife/YK570/3

Ideaalne vaade

Nüüd saate nautida selget pilti ilma häirivate peegeldusteta! Kilp võimaldab teil neid tõhusalt ära hoida. Parima päikesekaitse tagamiseks saate selle kahe nurga alla seada. Sunnylife'iga võite olla kindel, et iga lend on turvaline ja meeldejääv kogemus! Komplekti kuuluvad kruvid, mis võimaldavad teil kilbi hõlpsasti kontrollerile paigaldada.

Sunnylife/YK570/1

Kaasas

  • Kilp
  • Paigalduskomplekt
Tootja Päikeseline elu
Mudel YK570
Ühilduvad mudelid DJI RC PLUS /Inspire 3 / Matrice M30 seeria.
Materjal Plastikust
Kaal 125 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles