Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Kokkupandav teleskoop telefonialus Dudao F10XS (valge)

Kokkupandav teleskoop telefonialus Dudao F10XS (valge)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458650
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dudao F10XS kokkupandav teleskooptelefoni alus (valge)

Tagage oma mugavus filme vaadates või videokõnesid tehes! Telefoni/tahvelarvuti teleskoopstatiiv on reguleeritava kõrguse ja kaldenurgaga. See on libisemiskindel ning ühildub telefonide ja tahvelarvutitega.

Usaldusväärne stabiilsus

Spetsiaalselt disainitud aluse disain hoiab teie telefoni või tahvelarvutit kindlalt käes. Te ei pea muretsema, et teie nutitelefon aluselt maha libiseb! Kolmes kohas paiknevad silikoonelemendid ei lase seadmel kogemata välja libiseda.

Kohandatud erinevatele vajadustele

Statiivil on praktiline nurga reguleerimise funktsioon, nii et saate seda lihtsalt oma vajadustele vastavaks reguleerida. Aluse ülaosa saab vabalt pöörata 180 kraadi ja alt saab seda reguleerida kuni 90 kraadi. Lisaks saate selle kõrgust reguleerida.

Kompaktne disain

Toode on kerge ja väikese suurusega, seega ei võta see teie laual palju ruumi. Lisaks muudab kokkupandav disain selle transportimise lihtsaks – saate selle hõlpsalt seljakotti või pagasnikusse pakkida ja nautida mugavust lemmikseriaali vaadates või veebi sirvides. Statiiv ühildub täielikult kõigi turul saadaolevate nutitelefonide ja tahvelarvutitega.

Tootja Dudao
Mudel F10XS
Värv Valge
Materjal Plast + ABS + akrüül
Ühilduv Telefonid, tahvelarvutid

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles