Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Knog Blinder X Esivalgustus 200 lm

  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Knog
Kauba ID: 1757853
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Selle valguse kirjeldamine eredana on tõsine alahinnang. Kasutades uut COB-tehnoloogiat, toodab Blinder X 200 luumenit, mis tagab, et olete nähtav ja turvaline kõigis valgustingimustes.

Sellel on ruudustiku muster, mis teeb sellest Blinderist ühe Knogi kõige individuaalsema tule. Graafilisel välklambi mustril on 8 erinevat režiimi ja see on saadaval ka tagatulena, et luua unikaalne paar.

Blinder X-il on integreeritud USB-laadimine, see on 100% veekindel ja ökovälgurežiimi kasutamisel on selle tööaeg 60 tundi.

INTEGREERITUD USB-PISK
Teie Blinderi jaoks pole laadimiskaablit vaja, selle integreeritud USB-pistikud ühendatakse otse USB-porti. Selle laadimisaeg on 4 tundi. Kui teie Blinderi aku hakkab tühjaks saama, süttib nupu kõrval punane LED. See rõngas muutub roheliseks ja lülitub seejärel välja, kui Blinder on täielikult laetud ja kasutamiseks valmis.

TÖÖRIISTATA KINNITUS
Blindri tuled on varustatud tööriistadeta eemaldatavate silikoonrihmadega stangede ja istmepostide jaoks läbimõõduga 22–32 mm. Kaasas on ka suur rihm, mis sobib kuni 200 mm ümbermõõduga torudele ja torupeaprofiilidele. Knogi tööriistavaba kinnitussüsteem muudab valgusti kinnitamise uskumatult lihtsaks ja silikoonrihmade kasutamine tähendab, et teie jalgratta raami või armastatud värvimistööd ei ole võimalik kahjustada.

LIHTNE SISSE, KERGE VÄLJA
Blinderi eemaldamine laadimise või turvalisuse eesmärgil on meie käepärase klambri eemaldamise süsteemi abil lihtne. Piisavalt tugev, et hoida valgustit kasutamise ajal kindlalt paigal, ja piisavalt suur, et kasutada isegi külmemates tingimustes kindaid kandes – see on klambrite seas kuningas.

PIMESELT HELK
200 luumenit valgusvoogu teeb sellest Blinderist tõsiselt ereda valiku iga jalgratturi jaoks. Tõhusad kiibi pardal (COB) LED-id tagavad maksimaalse heleduse taseme kuni 90% aku põlemisajast.Knog Blinder X. Tüüp: Esivalgustus, Toote värv: Must. Valgusvoog: 200 lm, Valgusvoog (esituli): 20 lm. Toiteallika tüüp: aku. Aku laadimisaeg: 4 h. Laius: 43 mm, Sügavus: 46 mm, Kõrgus: 43 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles